Lederrådet

En podcast om økonomi, ledelse og HR, for deg som er opptatt av å bli en bedre leder og fokusere på kjernevirksomheten i bedriften.

  1. Hjem
  2. Lederrådet

En podcast for deg som er interessert i ledelse

Alle toppidrettsutøvere har et støtteapparat rundt seg, slik at den enkelte utøver kan prestere best mulig. TheVIT ønsker å være et slikt støtteapparat for deg som leder. Denne podkastserien er laget for å belyse områder som er relevante for arbeidslivet og ledelse, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten i bedriften og fortsette å være en god leder. 

Vi har samlet eksperter fra flere bransjer for å borre i tematikk og erfaring slik at du som leder kan få mest mulig nytte av episodene på en interessant og lettbent måte

Har du tips til tema eller gjester? Send oss en mail
Lederradet

Episode 1:

Forskriften som regulerer hjemmekontoret.

I mer enn 560 dager har vi jobbet hjemmefra. Det har vært eneste mulighet. Nå åpner samfunnet gradvis opp. Kan vi fortsatt jobbe hjemmefra uten konsekvenser - eller finnes det forskrifter man må kjenne til? I første episode av Lederrådet møter vi arbeidsrettsspesialistene Lise Gran og Trond Erik Solheim fra advokatfirmaet Homble Olsby Littler for å diskutere forskriftene som regulerer arbeid på hjemmekontor.

Lise Gran har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo fra 2011 med fordypning i både individuell og kollektiv arbeidsrett. Hun har jobbet med arbeidsrett hele sin karriere og har erfaring med de fleste arbeidsrettslige problemstillinger.

Trond Erik Solheim arbeider hovedsakelig med arbeidsrett, pensjon og prosedyre. Han har særlig kompetanse innenfor pensjonsrett og har over flere år bistått enn rekke av landets største bedrifter, pensjonskasser og forsikringsselskaper i pensjons- og arbeidsrettslige spørsmål. Trond Erik er også medforfatter av boken Omstilling og nedbemanning fra 2011