Karriere

Er du en dyktig og proaktiv rådgiver innen økonomi, regnskap eller HR? Hos oss vil du bli en del av et team- og kompetansemiljø og kunne påvirke egen utvikling!

  1. Hjem
  2. Karriere

Hvorfor jobbe i TheVIT

TheVIT er kanskje et av de mest spennende selskapene på østlandet. I alle fall innenfor Økonomirådgivning og HR. Få selskaper er lenger fremme digitalt, og ingen andre er tuftet på verdiene Verdiskapende, Innovative og Team. Første bokstav i disse verdiene er utgangspunktet for selskapets navn, og understreker hvor viktige disse verdiene er.

Dette sier de ansatte om arbeidsmiljøet

Rebell - kanskje Oslos beste arbeidssted

Selve bygget er et resultat av en fabelaktig restaurering og transformasjon av Entra. Her har de gjort sitt ytterste for å ombruke materialer fra topp til bunn. Og resultatet er spesielle og gode omgivelser. Rebel er rett og slett et sted som må oppleves.

Mange selskap ligger flott til. Og mange har fine lokaler. Vi er likevel svært fornøyd med å ha arbeidsplassen vår på Rebel. Her sitter vi i luftige lokaler i 8. etasje med utsikt over toppen av Oslo og ca. et minutts gange fra Karl Johan. Det betyr nærhet til bane, buss og tog, men også til butikker og byen for øvrig. Og er du sulten kan du velge mellom flere av Rebels restauranter, kaféer og barer. Noe helt annet enn tradisjonell kantinemat. 

I et lite konsulentselskap blir alle ansatte viktig/synlige

TheVIT er et lite konsulentselskap, sammenlignet med gigantene i Bjørvika. Fordelen er at du blir sett og hørt på en helt annen måte. For i et lite selskap, blir alle ansatte viktig. Det betyr at jobben du gjør er viktig og verdsettes. Det betyr også at vi må jobbe tett og samarbeide på tvers av fagområder. På den måten får kundene bedre leveranser og du lærer noe hver dag.


Vi er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø.
Vi er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø.

Verdien i et selskap ligger i folkene

Trivsel er viktig for å prestere. Men trivsel handler om mer enn å ha hyggelige kollegaer. Det handler om gode rutiner, struktur og systemer. Det handler om kultur. Vi er en fin gjeng som jobber med HR i TheVIT. Og akkurat som for de andre fagområdene, er vi opptatt av å utnytte mulighetene som ligger i teknologien. Sammen med Business Intelligence Teamet utvikler vi egne HR-dashboards som gir kundene input om arbeidspress og -mengde, sykefravær og lønn. Vi rådgir også kunden på struktur og systemer som er med på å bygge den kulturen kundene ønsker seg.

Sjekk våre ledige stillinger

- Jeg trives i veldig godt i TheVIT.

Marie er konsernregnskapssjef hos oss, og i denne videoen forteller hun om hvordan det er å jobbe i TheVIT.

Vi har det gøy på jobben og utenfor

Som konsulentselskap er det kompetansen til hver enkelt vi selger. Men i og med at Team er en del av verdigrunnlaget vårt, er vi opptatt av å lære hverandre å kjenne. For hos oss finner du et bredt spekter av mennesker, utdannelser og personligheter. Alt fra siviløkonomer til utviklere. Det gjør det spennende og gøy å treffes. Vi er også med på Holmenkollstafetten - mest av alt for å ha en god unnskyldning for å møtes for en matbit og kanskje noe godt i glasset. De ivrigste trener også fast sammen på Barrys Bootcamp.

Teknologi - et verktøy som driver innovasjon

Vi lever i en verden som stadig går raskere. Det betyr at kundene forventer smartere og mer effektive løsninger. Og dette driver oss i hverdagen. Vi er nysgjerrige og prøver hele tiden å gjøre det enklere for kundene å ha tilgang på den riktige informasjonen for å ta de rette valgene. Det handler om å kombinere økonomikompetansen og forretningsforståelsen med teknologi. Resultatet er at kunden får all nøkkelinformasjon i oversiktlige dashboards.


Dette kan  vi tilby

Team og samhandling
Vi jobber i team hvor vi utfyller hverandre og spiller på hverandres styrker. Vi vi jobber sammen mot felles mål, inkluderer hverandre og har det gøy på jobb.

Store utviklingsmuligheter
Vi har en kultur som inspirerer til åpenhet for å komme med ideer og innspill, og har i stor grad mulighet for å påvirke egen faglig og personlig utvikling. Vi samarbeider ofte på tvers av fagområder og blir involvert i spennende prosjekter - som bidrar til å gi oss unike muligheter.

Ledelse med tilstedeværelse
Vi har høy takhøyde hvor det er kort vei til beslutninger og en stor grad av tillit. Vår ledelse har et ønske om at vi skal lykkes, og tilrettelegger slik at vi får jobbe med arbeidsområder vi brenner for.