Karriere

Er du en dyktig og proaktiv rådgiver innen økonomi, regnskap eller HR? Hos oss vil du bli en del av et team- og kompetansemiljø og kunne påvirke egen utvikling!

  1. Hjem
  2. Karriere

Er du klar for nye utfordringer?

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige kandidater!

Har vi for tiden ingen utlyste stillinger, eller finner du ikke stillinger som passer deg? Send oss en åpen søknad hvor du forteller oss hvorfor vi bør ta en prat med deg.

Åpen søknad Ledig stillinger

Hvordan er det å jobbe hos oss?

Som ansatt i TheVIT blir du en del av en prestasjonskultur med varme, preget av gjensidig tillit, samarbeid og engasjement. Du vil få jobbe med dedikerte og inkluderende kollegaer i et bredt og dynamisk kompetansemiljø. Vi er opptatt av at alle ansatte skal få muligheten til å utvikle seg både faglig og personlig ved å jobbe i team på tvers av fagområder, og med kunder i ulike bransjer og størrelser. Vi gir deg mulighet til å anvende ny teknologi og jobbe med innovative løsninger til våre kunder.

Sammen med oss kan du bli med på vår reise mot en ledende posisjon, med et leveransekonsept for tjenester tilpasset fremtidens behov.

Sammen skaper vi suksess!

Konsernregnskapssjef

Marie Skarateppen forteller hvorfor du skal velge TheVIT som arbeidsgiver, og hvordan det er å jobbe som konsernregnskapssjef for våre kunder.

Regnskapsrådgiver

Hør hvorfor Bente Huse valgte TheVIT som arbeidsgiver, og hvordan hennes hverdag er som regnskapsrådgiver hos oss.

Trainee

Karl Simenstad forteller hvordan han opplever sin hverdag som Trainee i TheVIT, og hvordan en typisk arbeidshverdag er for han.

Hva vi kan tilby

Team og samhandling
Vi jobber sammen i team hvor vi utfyller hverandres styrker og spiller hverandre gode, og jobber sammen for å nå våre mål. Vi inkluderer hverandre og er opptatt av å bidra der det er behov.

Store utviklingsmuligheter
Vi får tidlig ansvar og det er rom for komme med ideer og påvirke egen faglig og personlig utvikling. Vi blir involvert i spennende prosjekter, hvor vi får mulighet til å utnytte vårt fulle potensiale og videreutvikle oss sammen.

Ledelse med tilstedeværelse
Vi har høy takhøyde hvor det er kort vei til beslutninger og en stor grad av tillit. Vår ledelse har et ønske om at vi skal lykkes, og tilrettelegger slik at vi får jobbe med arbeidsområder vi brenner for.