Slik sikrer vi at våre nyansatte får en god start

TheVIT har som ambisjon å være Næringslivets beste støtteapparat. I dette ligger det også at vi vil være en god arbeidsplass for våre medarbeidere.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. Slik sikrer vi at våre nyansatte får en god start
En fornøyd gjeng etter onbaording etter Welcome to TheVIT Week: f.v. Khadija, Bendik, Mads, Kristian, Synnøve og Henriette
Publisert 31 aug. 2022

TheVIT har som ambisjon å være Næringslivets beste støtteapparat. I dette ligger det også at vi vil være en god arbeidsplass for våre medarbeidere. I august onboardet vi derfor alle nyansatte, deriblant flere graduates, gjennom vår Welcome to TheVIT-Week!

“Welcome to TheVIT-Week" er en onboardinguke med formål om gi nyansatte en god introduksjon til oss. Uken har bestått av en blanding av faglig program og sosialt opplegg. Våre TheVIT-venner (faddere) sørget for at det ble en sosial og morsom uke, med både felles lunsjer og middager, dart og fellestrening på Barry’s. Dette kombinert med faglig input gjorde at de nyansatte ble kjent med TheVIT, nye kollegaer og hvordan vi best skal levere gode tjenester til kundene våre.

- Det har vært en veldig bra uke. Istedenfor å bli kastet ut i jobb, fikk vi en grundig og detaljert innføring i selskapet og arbeidsprosessene, uttaler Mads Roseth som er BIR-Graduate.

Les om våre nye Graduatestillinger med oppstart høst 2023
Khadija Henriette Bendik Synnove Kristian og Mads jobbet med et kundecase under The VIT Week
Khadija Henriette Bendik Synnove Kristian og Mads jobbet med et kundecase under The VIT Week

Gjennom Welcome to TheVIT-Week har de nyansatte lært om tjenestene vi leverer og fått en dypere forståelse for konsulentrollen. Bendik Brunvoll, Graduate innen Business Intelligence og Rapportering, forteller at de alle fikk et godt innblikk i konsulentrollen og det å møte kunder da de jobbet med kundecaset og at det var en fin arena for å diskutere konkrete løsninger med øvrige fagfelt internt. Kristian Hanssen, Graduate på Økonomi og Rådgivning, nikker og forteller at hele uken har vært bra. – Det har vært informativt og bra å bli kjent med de forskjellige avdelingene og menneskene som jobber der. Det gjør at vi har fått god forståelse for kjernevirksomheten og det vi leverer, sier han.

Les om graduateprogrammet

Lise Amalie Kalnes arbeider med HR i TheVIT og har hatt ansvaret for Welcome to TheVIT Week. Hun var til stede under presentasjonen av det nevnte kundecaset. - Vi var allerede imponert over våre dyktige nye kollegaer, og ble ikke mindre imponert etter dette! Det er veldig gøy å se hvordan de raskt forstår problemstillingene og løser utfordringer som et team, forteller hun