Slik går økonomien av seg selv

Vi tilbyr den kompetansen og kapasiteten du har behov for og kombinerer det med digitale systemer som gir full oversikt og kontroll.

  1. Hjem
  2. Slik går økonomien av seg selv

Digital oversikt og kontroll

Å få full kontroll på økonomien er ikke lett i en travel hverdag. Kanskje er du heller ikke spesialist på økonomi. Da er det godt å ha et støtteapparat rundt deg som bistår med akkurat det du trenger i din situasjon.

Alle selskaper burde ha tilgang på en kompetent økonomi- og HR avdeling, akkurat slik de største selskapene har. Men de færreste har råd. Før nå. Vi leier nemlig ut den kompetansen du trenger, i den mengden du ønsker. Kanskje trenger du en controller eller en CFO to dager i uken? Det er i såfall ikke noe problem. Vi fiksere det. Hva med HR? Vi løser det også. Trenger du en å sparre med på forretningsutvikling enn ganger i året? Null problem.

I tillegg kan vi hjelpe deg med å digitale styringssystemer og automatisere dine prosesser slik at du hele tiden er oppdatert og har riktig grunnlag. Alt samles i et oversiktlig, brukervennlig og enkelt dashboard. Vi kaller det økonomistyring på løpende bånd.

Ta kontakt Våre tjenester Dette sier kundene
Jo Helge Grepstad Edit Edit

Jo Helge Grepstad


HEAD OF SALES AND MARKETING

Tjenester: Sales and Marketing

Avdeling: Oslo

Telefon E-post
The VIT Selskapspresentasjon 001

Hva er næringslivslederens behov?

TheVIT tilbyr et fullverdig back-office tilbud, hvor ulike spesialister tilbys, utifra dine behov og med stor grad av fleksibilitet.

Vi tilbyr kompetanse og løsninger som normalt er forbeholdt store virksomheter. Og som oppfattes som verdiøkende for våre kunder.

Ta kontakt med oss
Jonas Estesen Filmreaktor

Filmreaktor

Fikk lavere puls med ny modell for økonomifunksjon. «Vi er utrolig fornøyd med samarbeidet», sier sier Jonas Estensen.

IMG 1461

NIS

Med prosjektmidler fra ti forskjellige giverland er god økonomistyring avgjørende.

Les historien
Min opplevelse er at The VIT er det beste stotteapparatet for naeringslivet Jeg far den stotten og veiledningen jeg trenger nar jeg trenger den sier Hai

Hai

Restauranten slet med å levere gode resultater. Slik snudde Hai underskudd til overskudd

Les historien