Bærekraftsrådgivning

  1. Hjem
  2. Tjenester
  3. Bærekraftsrådgivning

Vi gir deg rådene og støtten du trenger for å komme styrket ut av det grønne skiftet.


Samfunnet og næringslivet står overfor enorme endringer de kommende årene, og det grønne skiftet gjør at regelverk og myndighetskrav utvikles i høy fart. Vi vet at det kan være krevende for bedrifter å posisjonere seg og holde seg oppdatert på et lovverk i kontinuerlig endring.

På toppen av det dreier ikke bærekraft seg bare om miljø og klimafotavtrykk. Moderne bærekraft sammenfattes med forkortelsen ESG. Det står for Environmental, Social og Governance. Vi kan oversette det til miljø- og sosiale forhold, og virksomhetsstyring. Alle er de forhold som lovverket fra og med 2024 tilsier at næringslivet skal rapportere på.

Men med riktige grep kan bedrifter som ligger i forkant av det grønne skiftet, skape seg nye forretningsmuligheter. Blant annet kan nye markeder åpne seg, innovasjon og omdømme forbedres, og kundetilfredsheten øke.

TheVIT gir deg oversikten, tryggheten og rådene du trenger for å lykkes med bærekraftsarbeidet, og bistår bedrifter hele veien gjennom det grønne skiftet.

Esg

Kort forklart: ESG

Hva er ESG, og hva betyr det for næringslivet?

Hjelpe barekraft

Slik kan vi hjelpe deg

Med TheVIT ligger du i forkant av morgendagens bærekraftskrav.

Camilla case

– Bærekraft er ikke skummelt og farlig

Bli kjent med Camilla Wickstrøm, bærekraftsansvarlig i TheVIT.

Vi vil hjelpe deg 

Camilla Knutsen Wickstrøm er økonom fra Handelshøyskolen BI. De siste 13 årene har Camilla hjulpet SMB-virksomheter som driver innen økonomi, HR og administrasjon.

I tillegg til regnskap, økonomirapportering og forretningsutvikling, er bærekraftsrådgivning Camillas ekspertise. Som økonom vet hun bedre enn de fleste hvor tett bærekraft er vevd sammen med økonomi og hva som skal til for å lykkes gjennom det grønne skiftet.

Ta kontakt for en uforpliktende prat