Vi hjelper deg med å ligge i forkant av morgendagens bærekraftskrav

  1. Hjem
  2. Tjenester
  3. Bærekraftsrådgivning
  4. Vi hjelper deg med å ligge i forkant av morgendagens bærekraftskrav

Det er mange gode grunner til å investere i bærekraftsrådgivning. Vi hjelper bedrifter med å vise veien slik at de kan legge seg i forkant av det grønne skiftet.


Skal næringslivet lykkes med bærekraftsarbeid og kunne oppfylle opplysningskravene som kommer, er det avgjørende å ha god innsikt i egen virksomhet. TheVIT kan bistå med å kartlegge hvor bedriften din står i dag og komme med anbefalinger til tiltak som vil gjøre at virksomheten kan lykkes med bærekraftsarbeidet sitt.

Resultatet av en kartlegging og gjennomføring av konkrete tiltak kan vise seg å være svært lønnsomt. Bedrifter som er gode på bærekraftsrapportering vil oppnå konkurransefortrinn, redusere risikoen for feilinvesteringer, har mer fornøyde kunder og leverandører, og bygger et bedre omdømme.

Ta kontakt med oss for en prat om hvordan din virksomhet kan lykkes med det grønne skiftet.

Esg

Kort forklart: ESG

Hva er ESG og hva betyr det for næringslivet?

Camilla case

– Bærekraft er ikke skummelt og farlig

Bli kjent med Camilla Wickstrøm, bærekraftsansvarlig i TheVIT.

Vi vil hjelpe deg 

Camilla Knutsen Wickstrøm er økonom fra Handelshøyskolen BI. De siste 13 årene har Camilla hjulpet SMB-virksomheter som driver innen økonomi, HR og administrasjon.

I tillegg til regnskap, økonomirapportering og forretningsutvikling, er bærekraftsrådgivning Camillas ekspertise. Som økonom vet hun bedre enn de fleste hvor tett bærekraft er vevd sammen med økonomi og hva som skal til for å lykkes gjennom det grønne skiftet.

Ta kontakt for en uforpliktende prat