Slik får du en erfaren CFO, en solid HR-direktør og en dyktig analytiker i en person

Det er krevende å finne flinke folk. Og om de i tillegg skal dekke flere fagområder er det tilnærmet umulig. Frem til nå.

  1. Hjem
  2. Slik får du en erfaren CFO, en solid HR-direktør og en dyktig analytiker i en person

Daglig leder er ikke alltid best på økonomi og administrasjon. 

I mange selskaper tar daglig leder på seg rollen som økonomi- og personalsjef. Når det blir for mye, ansetter man gjerne egne økonomi- og administrasjonsressurser eller man leier inn konsulenter for en periode. Disse løsningene er sjelden optimale. Derfor gir vi deg et gunstig og verdifullt alternativ: En økonomi- og HR -avdeling tilpasset deg, dine behov og dine budsjetter.

Les også: Skal danke ut SWIFT. Bruker TheVIT som støtteapparat.
Jo Helge Grepstad Edit Edit

Jo Helge Grepstad


HEAD OF SALES AND MARKETING

Tjenester: Sales and Marketing

Avdeling: Oslo

Telefon E-post

TheVIT gir deg den spisskompetansen du til enhver tid trenger

Vi tilbyr deg flere ressurser med en kompetanseprofil som er tilpasset dine behov, til en kostnad som ikke overstiger ansettelse av en «generalist». Det betyr at du kan få en erfaren CFO, en solid HR-direktør og en dyktig analytiker til prisen av en ansatt. I tillegg får du tilgang på en hel økonomiavdeling som kan ta seg av alt fra controlleroppgaver og rapportering, til analyser for å finne effektiviserings og forbedringsmuligheter. Vårt mål er å hjelpe deg, med det du trenger når du trenger det.

Les hvordan MyProduction fikk på plass gode rapporter

Sammen skaper vi suksess

En slik løsning begrenser kostnadene og sikrer at du får en mer effektiv struktur og drift, uten at du betaler mer enn du skal. Og viktigst: som leder kan du konsentrere deg fullt og helt om utviklingen av virksomheten. Det er derfor vi sier: Sammen skaper vi suksess.