VIT mer, enklere

Vi har utviklet et HR dashboard som gir deg oversikt, innsikt og et datadrevet beslutningsgrunnlag. Helt enkelt.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. VIT mer, enklere
Jesper artikkel thevit feed 2
Publisert 06 nov. 2023


VIT mer, enklere

Manuelle rapportuttak, listevasking i Excel, evig styr med Vlookup og uoversiktlig info i HR-systemet. Dersom du jobber med HR kjenner du deg nok igjen i flere av disse frustrasjonene.

Det gjorde vi i TheVIT også, helt til vi bestemte oss for å bruke kompetansen vår til å utvikle en løsning som vil skape stor verdi for virksomhetens strategiske beslutninger. 

Utgangspunktet vårt er at vi i HRBP Advisory-teamet har en moderne, teknologisk og kreativ tilnærming til HR – og vi har gjennom våre prosjekter blitt ganske gode på å sjekke pulsen i markedet. 

Hva slags data er viktig, og hva slags data kan gi HR-ledere unik innsikt i hva som foregår i organisasjonen? 

Hvordan kan vi bidra til at HR får tyngde i sin rettmessige posisjon som strategisk partner?

Et viktig svar på disse spørsmålene er HR-dashboard.

Vår interne HR-leder Hanna med problemfri tilgang til HR-dashboardet da vi hadde workshop på firmatur til Sommarøy i Troms. Enkelt, innsiktsfullt og fleksibelt (og veldig vakre arbeidsomgivelser)!
Vår interne HR-leder Hanna med problemfri tilgang til HR-dashboardet da vi hadde workshop på firmatur til Sommarøy i Troms. Enkelt, innsiktsfullt og fleksibelt (og veldig vakre arbeidsomgivelser)!
Les mer om HR-dashboard

Vårt HR-dashboard samler den viktigste informasjonen og fjerner det unyttige – samtidig som innsikten er enkelt tilgjengelig, når som helst og hvor som helst. Det frigjør tid man ellers ville brukt på å produsere rapporter, og man kan heller fokusere på å arbeide strategisk og ta verdiskapende datadrevne beslutninger for virksomheten.

HR-dashboardet kobles på eksisterende systemer - som for eksempel HR-, økonomi- og timeføringssystem - og trekker ut verdifull informasjon fra disse datakildene. Verktøyet er utviklet som en app på toppen av de systemene dere har, og du har tilgang til nøkkeldata og KPIer ved enkle tastetrykk - både på kontoret, hjemme og på farten. 

Løsningen vil vise deg sammensatt data om for eksempel ansatte og nyansatte, fravær, turnover, mangfold og bærekraft (viktig når man skal rapportere på ESG) og lønn.

Gevinsten? Det er å ha løpende innsikt og oversikt i virksomheten og utviklingen, ta mer effektive og faktabaserte beslutninger, og gjøre unna lovpålagt rapportering på et øyeblikk!

Book demo