TheVIT inngår samarbeid med Cornerstone

Kompetanseutvikling er sentralt for virksomheter suksess. Les om hvordan TheVIT kan bidra til utvikling av ansatte.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. TheVIT inngår samarbeid med Cornerstone
Hovedbildet Cornerstone Lite
Publisert 22 feb. 2023

Innovative løsninger for læring og kompetansestyring. Samarbeid mellom Cornerstone og TheVIT

TheVIT utvider sine tjenester innen HR Business Partner i grensesnittet mellom teknologi og talent ved å innlede et samarbeid med Cornerstone og deres HR og Talent Management Platform. TheVIT blir en viktig partner for Cornerstone i Norden for å tilby en helhetlig løsning innen alle HR-områder, fra strategi til kompetansestyring, bestående av rådgivning, implementering og kontinuerlig support.

Xavier Portet, Willem Van't Noordende og Stefan Robsen fra Cornerstone med Therese Misund, Gry Brandsnes og Jo Helge Grepstad fra TheVIT
Xavier Portet, Willem Van't Noordende og Stefan Robsen fra Cornerstone med Therese Misund, Gry Brandsnes og Jo Helge Grepstad fra TheVIT

Komplett løsning for kompetansestyring

Gry Brandsnes, Director HR Business Partner i TheVIT, forteller om samarbeidet: "Særlig blant mellomstore og store organisasjoner i Norge ser vi et økende behov for en komplett løsning innen kompetansestyring. Med våre tverrfaglige rådgiverteam innen HR Tech og Talent, får kunden det beste fra begge verdener. Cornerstone er en global aktør med over 100 millioner brukere, og de utvider stadig sin kunnskap og programvareløsninger, inkludert læringsinnhold og AI-teknologi. Å legge til Cornerstone i våre løsninger vil styrke vår verdiforslag og gjøre det mulig for oss å bidra enda bedre til selskapenes suksess og utvikling av ansatte."

"I over 20 år har vi opparbeidet mye erfaring med store, ledende organisasjoner som ønsker å gi sine ansatte muligheter for kontinuerlig utvikling, slik at de kan tilpasse seg raskt til kontinuerlig endring," sier Willem Van't Noordende, Alliances Director Nordics & Benelux. 

Vekst for ansatte er nøkkelen til organisasjonsvekst

"For større SMB-organisasjoner er det kanskje enda viktigere enn for multinasjonale selskaper å tilby sine ansatte utviklingsmuligheter. Vi er overbevist om at veksten til ansatte er nøkkelen til organisasjonsvekst. I løpet av de siste årene har TheVIT raskt utviklet seg til å bli en partner som kan levere skalerbare HR-tjenester. TheVITs brede tjenestetilbud hjelper organisasjoner med å låse opp dette potensialet ved smart utnyttelse av teknologi og digitalisering i kombinasjon med HR-tjenester og talentutvikling.

Om Cornerstone: 

Cornerstone bringer sammen erfaring, ekspertise og innovasjons-DNA med ett mål: å hjelpe ledere med å skape et arbeidsmiljø som inspirerer til vekst, produktivitet og suksess for alle. Vi støtter den fremtidsrettede arbeidsstyrken med et system som funger for alle.

Vil du vite mer om hva Cornerstone kan gjøre for din organisasjon?

TheVIT: 

TheVIT tilbyr rådgivningstjenester innen HR Business Partner, CFO Services og Business Intelligence. Vi støtter kundene våre med å forbedre prestasjoner og resultat gjennom teknologi, prosesser og ressurser, og skaper skreddersydde løsninger som tilpasses deres behov.

Les mer om HR Business Partner tjenester fra TheVIT