Søk på våre graduatestillinger for høsten 2023

Nå kan du søke på våre graduatestillinger for høsten 2023. Som graduate vil du bygge en spennende karriere innenfor økonomi, HR eller Business Intelligence.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. Søk på våre graduatestillinger for høsten 2023
Graduatestillinger
Publisert 05 sep. 2022

Søk på våre graduatestillinger for høsten 2023

Nå kan du søke på våre graduatestillinger for høsten 2023. Som graduate i TheVIT vil du bygge grunnlaget for en spennende karriere innenfor økonomi, HR eller Business Intelligence. Hos TheVIT går vi på jobb hver dag for å være kundenes beste støtteapparat, og sammen med oss kan du bli med på reisen for å nå denne ambisjonen.

Vi ser etter deg som har fullført utdanning, fortrinnsvis på Masternivå (vår 2023). Drømmer du om å bli CFO, eller kanskje en karriere innen Business Intelligence eller HR? Gjennom TheVIT sitt graduateprogram vi du utvikle gode rådgivningsferdigheter, forretnings- og bransjeforståelse, i tillegg til en solid faglig base. 

Søk på stillingene her

Som graduate hos TheVIT blir du fast ansatt fra dag én, og gjennom vårt graduateprogram er du med på å levere gode, digitaliserte tjenester til våre kunder fra start.

For å sikre en god oppstart for deg blir du med i vår Welcome to TheVIT-Week. Her vil du bli kjent med selskapet og de ansatte med både faglig og sosialt opplegg. 

Les mer om Welcome to TheVIT week her.

Har du spørsmål om Gradutaeprogrammet?

Hva innebærer det å være graduate hos TheVIT:

  • Du blir fast ansatt fra dag én
  • Du får on-boarding gjennom Welcome to TheVIT-Week
  • Du bygger grunnlaget for en karriere innen økonomi, HR eller Business Intelligence
  • Du blir en del av et tverrfaglig team som leverer gode, digitaliserte tjenester til våre kunder fra start
  • Du blir del av en kultur som inspirerer til åpenhet for å komme med ideer og innspill, og har i stor grad mulighet for å påvirke egen faglig og personlig utvikling