Dette er løsningen for deg som har høye rapporterings- og resultatkrav.

Mange selskaper sliter med strenge rapporteringskrav til morselskapet, kombinert med høye resultatforventninger. Dette er krevende, men vi har løsningen.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. Dette er løsningen for deg som har høye rapporterings- og resultatkrav.
BUSINESS INTELLIGENCE 001
Publisert 10 aug. 2022

Dette er løsningen for deg som har høye rapporterings- og resultatkrav.

Strenge rapporteringskrav kombinert med høye forventninger til resultatet er hverdagen for mange. Om det i tillegg er store forventninger til vekst og resultatskapning fra utenlandsk morselskap, blir situasjonen fort krevende for mange. På toppen er det vanskelig å få tak i de riktige ressursene, og de er gjerne kostbare. Men fortvil ikke, hjelpen er nær.

TheVIT er til for å hjelpe deg med nettopp denne utfordringen. Vi har spesialister innen business intelligence og rapportering til utenlandske morselskap. Trenger du en økonomidirektør (CFO) som har erfaring fra lignende operasjoner, hjelper vi gjerne med det også. Det betyr at du får et oppsett tilpasset deg og selskapets behov, til en kostnad som er konkurransedyktig med alle andre løsninger. I tillegg får du tilgang på en hel «økonomiavdeling» som tar seg av alt fra controlleroppgaver, og rapportering, til analyser for å finne forbedringsmuligheter.

Les om hvordan vi kan hjelpe med rapportering og analyse
Stein Ragnar Noreng

Stein-Ragnar Noreng


ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Avdeling: Oslo

Telefon E-post LinkedIn

Sammen skaper vi suksess

En slik løsning begrenser kostnadene og sikrer at du får en mer effektiv struktur og drift, uten at du betaler mer enn du skal. Og viktigst: som leder kan du konsentrere deg fullt og helt om utviklingen av virksomheten. Det er derfor vi sier: Sammen skaper vi suksess.

Les om hvordan vi kan hjelpe deg med forretningsutvikling