Denne løsningen gjør jobben som adm.dir enklere

Rollen som adm. dir kan fort bli ensom. Derfor er en solid CFO eller økonomisjef en viktig sparringspartner for å utvikle virksomheten.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. Denne løsningen gjør jobben som adm.dir enklere
DSC7680
Publisert 10 aug. 2022

Denne løsningen gjør jobben som adm.dir enklere

For mange virksomhetsledere spiller CFO/økonomisjefen en viktig rolle som sparringspartner for å utvikle og stadige forbedre virksomheten. Våre økonomisjefer vil sette seg grundig inn i alle viktige sider av organisasjonen og hvordan den presterer. Basert på en slik analyse, vil man kunne foreslå besparelser og forbedringer - ofte i form av automatiserte løsninger og integrasjoner mellom systemer og dataunderlag.

Slik får du tilgang på en kompetent CFO

Styringsinformasjon i sanntid

Med en CFO fra oss får du full tilgang til vår Business Intelligence avdeling som utarbeider lett tilgjengelig styringsinformasjon basert på de data som er tilgjengelig.

Økonomisjefene har også kompetanse på gode prosesser for forretningsutvikling, enten det er de som løpende pågår i organisasjonen eller i periodiske strategiprosesser.

- Disse konsulentene forstår helheten som ingen andre
Stein Ragnar Noreng

Stein-Ragnar Noreng


ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Avdeling: Oslo

Telefon E-post LinkedIn

Fokuser på det du kan. Vi hjelper deg med resten

En slik løsning begrenser kostnadene og sikrer at du får en mer effektiv struktur og drift, uten at du betaler mer enn du skal. Og viktigst: som leder kan du konsentrere deg fullt og helt om utviklingen av virksomheten. Det er derfor vi sier: Sammen skaper vi suksess.