Ligl og TheVIT samarbeider om jusroboten Ida™

Det har i flere år vært nære relasjoner mellom TheVIT og LIGL-gruppen. Nå tar vi dette et skritt videre og først ut er at TheVIT blir samarbeidspartner til Ida™

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. Ligl og TheVIT samarbeider om jusroboten Ida™
2020 04 03 16 04 53 Window
Publisert 03 apr. 2020

Utvikler jusrobot sammen

Ligl advokater AS og TheVIT AS har utviklet et en robot som hjelper ledelsen i SMB-selskaper å ta de rette vurderingene og ikke minst sørger for at disse vurderingene dokumenteres. Verktøyet er inkludert i Koronapakken fra Ligl, som ligger gratis i Ida™.

Sammen skal vi utvikle Ida™ videre innenfor forretningsjuss, HR, økonomi og ledelse og gjøre "henne" til det beste effektiviseringsverktøyet for advokater, rådgivere og virksomhetsutøvere - både via Ida™Pro eller gjennom gratisversjonen Ida™Web.

Fordelen med Ida™ er advokaten eller rådgiveren sparer mye tid på å sette opp skreddersydde dokumenter for kundene sine. Kvaliteten på dokumentene blir høyere og leveransen skjer raskere. Kunden kan selv velge å gjøre mye eller hele jobben selv - og overlate til advokaten eller rådgiveren å kvalitetssikre dokumentene slik at kunden oppnår det hun vil med dokumentene.

Denne måten å jobbe på er vi alene om i Norge.

Les mer om jusroboten Kom i gang med Ida™ Web