Juridiske dokumenter fra jusroboten Ida™

  1. Hjem
  2. Løsninger
  3. Juridiske dokumenter fra jusroboten Ida™

La jusroboten Ida™ hjelpe deg med de juridiske dokumentene

Alle virksomheter har behov for å utarbeide formelle dokumenter. Dette kan være krevende og ta mye tid.  Mange søker derfor hjelp. Nå kan du gjøre dette arbeidet helt eller delvis selv. Vi tilbyr nemlig jusroboten IdaTM, i samarbeid med LIGL advokater AS. Og det uten kostnad for deg

Det starter allerede når man skal etablerer et aksjeselskap: Selskapet skal stiftes, vedtekter skal på plass og det skal avholdes generalforsamling. I mange tilfeller skal man også ansette medarbeidere. I alle disse sammenhengene er det behov for avtaler og dokumenterer som er korrekt utformet.

Mange søker derfor bistand fra oss i TheVIT eller andre profesjonelle aktører. For å gjøre det mulig å kunne utføre dette arbeidet selv, eventuelt i samspill med rådgiver eller advokat, tilbyr vi jusroboten Ida™, i samarbeid med LIGL advokater AS.

Trenger du hjelp? Send oss en mail

Dette er Ida™

Ida™ er gratis og hjelper deg med å sette opp alt fra enkle til avanserte juridiske dokumenter. Dokumentene er kvalitetssikret av vår samarbeidspartner LIGL advokater AS

Kan jeg få veiledning underveis?

Ida er en robot og du får veiledning av denne underveis. Om du ønsker en kvalitetssikring av det ferdige dokumentet kan vi hjelpe med dette. Da sender du en mail til ida@thevit.no med saksnummeret.

Ida™ hjelper deg steg for steg

IdaTM leder deg gjennom prosessen slik at alle dokumentene blir riktige - uten at det koster deg noe. Og trenger du profesjonell bistand, er vi bare et tastetrykk unna.

Ida™ er bygget opp ved bruk av flere IT-verktøy fra verdens ledende leverandører av effektiviseringsverktøy og kunstig intelligens.

Stein Ragnar Noreng

Stein-Ragnar Noreng


ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Avdeling: Oslo

Telefon E-post LinkedIn