Løsningen som kan bidra til å reposisjonere regnskapsbransjen

De siste årene har TheVIT bygget opp solid kompetanse på ledelsesrapportering. Nylig var de på PowerForum for å lansere partnerløsningen for regnskapsførere

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. Løsningen som kan bidra til å reposisjonere regnskapsbransjen
Micael Schneider Ueland og Espen Moltubak presenterte TheVIT sin partnerløsningen for regnskapsførere på PowerForum 2022
Publisert 03 okt. 2022

- Dette er vi skikkelig stolt av

De siste årene har TheVIT bygget opp solid kompetanse på ledelsesrapportering. Nylig var de til stede på PowerForum i Bodø for å lansere en ny partnerløsning for regnskapsførere og mottakelsen var svært god.


PowerForum er et årlig arrangement hvor alle PowerOffce-partnere er invitert. Årets arrangement er det første siden Covidpandemien og samlet hele 300 regnskapsførere.

Takket være solid kompetanse og erfaring innen teknologi og ledelsesrapportering har TheVIT integrert regnskapssystemet PowerOffice i et nytt produkt under paraplyen Intelligent Solutions. Produktet gjør at regnskapsførerne står bedre rustet til å møte kravene kundene har til morgendagens regnskapsførere. I og med at PowerOffice er det første regnskapssystemet som er integrert med denne løsningen, var det naturlig med en lansering nettopp i Bodø.

Micael Schneider Ueland og Espen Moltubak presenterte TheVIT sin partnerløsningen for regnskapsførere på PowerForum 2022
Micael Schneider Ueland og Espen Moltubak presenterte TheVIT sin partnerløsningen for regnskapsførere på PowerForum 2022

Smart innsikt gjør regnskapsførerne viktigere for kundene

Partnerløsningen fra TheVIT gir regnskapsførere mulighet til å tilby smart innsikt til sine kunder. Dette gjør at man som regnskapsfører kan posisjonere seg for fremtiden og bli mer verdifull for kunden. Samtidig gir det muligheter for nye inntektsstrømmer. - Ved å tilby løsninger som gir verdifull innsikt, øker regnskapsføreren sin verdi ved at de bidrar til at kundene kan ta bedre beslutninger og forbedre resultatene i selskapet, forteller Micael Schneider Ueland, leder for Business Intelligence og Rapportering. - Vi er rett og slett veldig stolte av å lansere løsningen her i Bodø, sier han med et smil.

Ta kontakt for en uforpliktende presentasjon av partnerløsningen

Under det faglige programmet på PowerForum ble det påpekt at digitalisering endrer bransjen og at mange oppgaver som i dag blir utført manuelt vil bli automatisert i tiden fremover. – Inntekter fra tradisjonelt årsoppgjør vil bli redusert. Gjennom løsningen fra TheVIT kan regnskapsførerene også være gode rådgivere og en sparringspartner for kundene. Sånn sett kan vi hjelpe bransjen med å reposisjonere seg og bidra til nye inntektsstrømmer. Intelligent Solutions gir regnskapsførerne kompetanse og konkurransekraft, sier Ueland.

"Inntekter fra tradisjonelt årsoppgjør vil i bli redusert. Gjennom løsningen fra TheVIT kan regnskapsførerene også være gode rådgivere og en sparringspartner for kundene".

- Micael Schneider Ueland, leder Business Intelligence og Rapportering

Fantastisk respons på Intelligent Solutions

TheVIT hadde egen stand på PowerForum og responsen på partnerløsningen var svært god, i følge Jo Helge Grepstad, leder for salg i TheVIT. - Det var utrolig gøy og givende å være på PowerForum. Ikke minst fordi standen vår ble svært godt besøkt, uttaler Grepstad. Han forteller at han og de andre som var med har mange møter fremover for å følge opp alle som var interessert. Målet er at regnskapsførerne velger TheVIT som partner fordi de opplever at vi tilfører verdi. - Vi ønsker å skape merverdi for kunder og partnere og har som ambisjon å være næringslivets beste støtteapparat. Hvis vi kan være med å løfte en liten del av regnskapsførerbransjen gjennom innsikt, er det et godt bevis på at vi er et steg nærmere å nå målet vårt, sier han.

Les mer om Intelligent Solutions fra TheVIT
- Innsikten du får gjennom partnerløsningen gjør regnskapsføreren til rådgivere og kundene presterer bedre. Det blir vinn-vinn, sier Jo Helge Grepstad, leder salg i TheVIT
- Innsikten du får gjennom partnerløsningen gjør regnskapsføreren til rådgivere og kundene presterer bedre. Det blir vinn-vinn, sier Jo Helge Grepstad, leder salg i TheVIT