Dette er det du trenger for å ta bedre beslutninger

Med relevante data i sanntid har du et bedre grunnlag for gode beslutninger, enn om du baserer det på magefølelse og synsing. Slik går du frem.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. Dette er det du trenger for å ta bedre beslutninger
BRI
Publisert 10 aug. 2022

Dette er det du trenger for å ta bedre beslutninger

Mange virksomheter fatter viktige beslutninger basert på magefølelse og synsing, i kombinasjon med gamle rapporter og tall. Men hva om du hadde tilgang til alle relevante tall og data i sanntid? Hva om du samlet alle disse opplysningene i et dashboard du kan følge med på hele tiden?

Et godt dashboard kan utgjøre forskjellen mellom svarte og røde tall

Mange virksomheter sitter på enorme mengder data som aldri blir utnyttet, men som kan utgjøre forskjellen mellom røde og sorte tall. Vårt business intelligence team hjelper deg med å identifisere hvilken informasjon du bør følge med på og setter opp nødvendige integrasjoner slik at du kan utnytte disse dataene i hverdagen. På den måten får du en god beskrivelse av hvordan virksomheten egentlig presterer. Teamet - som har solid økonomisk og digital forståelse, utarbeider dashbord som viser de viktigste styringsparameterne for din virksomhet og gjør disse tilgjengelig på tvers av enheter: PC, nettbrett og telefon.

Slik snudde Hai Hang underskudd til overskudd

Slik får du tid til å fokusere på virksomhetens utvikling

En slik løsning begrenser kostnadene og sikrer at du får en mer effektiv struktur og drift, uten at du betaler mer enn du skal. Og viktigst: som leder kan du konsentrere deg fullt og helt om utviklingen av virksomheten. Det er derfor vi sier: Sammen skaper vi suksess.

Micael Schneider Ueland

Micael Schneider Ueland


LEDER BUSINESS INTELLIGENCE OG RAPPORTERING

Tjenester: Business Intelligence

Avdeling: Oslo

Telefon E-post LinkedIn