Slik pusher NHH-studentene oss til å bli bedre

25. mars fikk TheVIT besøk av 23 studenter fra NHH. - Dette er viktig med tanke på rekruttering, omdømmebygging og ikke minst inspirasjon, sier Micael Ueland

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. Slik pusher NHH-studentene oss til å bli bedre
Studentbesok
Publisert 05 apr. 2022

Fredag 25.mars fikk TheVIT besøk av 23 studenter fra NHH som alle er aktive i Regnskapsgruppen i Norges Handelshøyskoles Studentforening. - Dette er viktig med tanke på rekruttering, omdømmebygging og ikke minst inspirasjon, sier leder for Business Intelligence og Rapportering, Micael Ueland

Handelshøyskolens Studentforening omsetter for mer enn 20 millioner i året. Foreningen favner bredt og er bl.a. ansvarlig for studentfestivaler, bardrift og studentavisen. - Det er mao. en kompleks jobb å føre regnskapet og tett på det du møter i næringslivet, sier Ueland og fremhever at det er en av grunnene til at de har et tett samarbeid med Regnskapsgruppen.

Regnskapsgruppen matcher TheVIT godt

Ueland forteller at studentgruppen som var på besøk passer godt med TheVIT, da de jobber etter de samme verdiene som oss. TheVIT står for The Value Innovation Team og navnet tar utgangspunkt i verdiene våre. - De jobber i team, er opptatt av innovasjon og jobber skybasert. Ikke minst ser de alltid etter nye løsninger og teknologi, og er opptatt av å levere kvalitet og verdi til alle relevante parter i studentforeningen, kommenterer han.

Bedriftsbesøk med faglig og sosialt opplegg

Opplegget for dagen var både faglig og sosialt. - Vi er en kompetansebedrift som lever av de beste hodene. Da er det ekstremt viktig at vi blir bedre kjent med studentene. Derfor gjennomførte vi et opplegg som dekket både det sosiale og det faglige, sier Ueland. TheVIT har som ambisjon å være næringslivets beste støtteapparat. Det innebærer bl.a. å skape en attraktiv arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø. Etter å ha jobbet med et kundecase der datadreven innsikt var sentralt, fikk de i oppgave å beskrive hva som kjennetegner en god arbeidsplass.

Micael Schneider Ueland

Micael Schneider Ueland


LEDER BIR

Tjenester: Business Intelligence

Avdeling: Oslo

Telefon E-post LinkedIn

- Vi fikk et veldig positivt inntrykk av hele selskapet - både de som jobber der og forretningsområdene, sier Bendik Brunvoll. Brunvoll er ferdig uteksaminert Master i Business Analytics fra NHH til sommeren og har allerede sikret seg jobb hos TheVIT etter endte studier. Han forteller at bedriftspresentasjoner vanligvis består av 45 minutter med enveis monolog. - Opplegget her var annerledes. Vi fikk snakke med ansatte, stille spørsmål og ble involvert på en helt annen måte, forteller studenten.

- De ansatte fra TheVIT var med å spise og bisto med å løse oppgavene. De virker som en genuint interessert gjeng som gav god innsikt i TheVIT som selskap, kommenterer Bruvoll og konkluderer med at presentasjonen var et fint avbrekk fra andre bedriftspresentasjoner.

Studentbesøk er viktig for inspirasjon, rekruttering og omdømme

TheVIT samarbeider tett med studenter og ser på slike bedriftsbesøk som viktige. - Det er en fantastisk arena å rekruttere fra, pluss at det bygger omdømme, forteller Ueland energisk. Han var selv en del av Regnskapsgruppen da han studerte på NHH og at TheVIT har rekruttert flere studenter fra skolen, bl.a. Maria Kaminski som jobber på Business Intelligence teamet. - Vi ser at det er mulig å få til et enda tettere samarbeid med TheVIT og dette arrangementet gjør det enda lettere å ta kontakt, stille spørsmål og løse problemstillinger, uttaler Brunvoll.

- Dette var mye mer enn en bedriftspresentasjon. Studentene var veldig fornøyde. Og ikke bare ble de inspirert, vi ble det også – det er veldig spennende å få bli kjent med dyktige og engasjerte studenter og kunne vise hva de kan få jobbe med om de kommer til oss. Det skaper stolthet, sier Ueland med et smil og får anerkjennende nikk fra Brunvoll.

- Også får du troen på morgendagen når du ser pågangsmotet og viljen de har til å lære. De er nysgjerrige og veldig interesserte. Det pusher oss positivt, avslutter han.