TheVIT tilstede på karrieredagen på NHH

Under karrieredagen på NHH 9.september 2021, var TheVIT tilstede med stand for å fortelle studentene om hvilke karrieremuligheter som finnes hos oss.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. TheVIT tilstede på karrieredagen på NHH
8a9a500b 4e93 440f 9732 40c10b8a0a8a
Publisert 21 sep. 2021

TheVIT tilstede på karrieredagen på NHH

Under karrieredagen på Norges Handelshøyskole 9.september 2021, var TheVIT tilstede med stand for å fortelle studentene om TheVIT og hvilke karrieremuligheter som finnes hos oss.

Vi var tilstede med tre representanter fra tre forretningsområder:

  • Leder for Business Intelligence og Rapportering (BIR) - Micael Ueland
  • HR-Rådgiver - Camilla Sanders
  • Regnskapsrådgiver - Helene Melbye.

Det bidro til at vi kom i kontakt med mange av studentene. Camilla Sanders uttalte underveis at "Vi skal være næringslivets beste støtteapparat for næringslivet og våre dyktig CFOer, økonomissjefer, konsernregnskapssjefer, controllere, regnskapsførere, HR Business Partnere og teknologieksperter står klare til å ta imot flere studenter til våre graduateprogram fra høsten 2022».

Gjennomgående var tilbakemeldingen at karrieredagen var bedre organisert enn før pandemien - på en måte som førte til at både bedrifter og studenter fikk snakket med hverandre i større grad. Nå var det hverken køer eller knapt med tid. En ypperlig arena for å komme i kontakt med dyktige studenter

Micael Ueland - leder for BIR sa i etterkant av arrangementet at «Vi er heldige her i Norge som har så mange fantastiske arbeidsplasser. Det kan ikke være lett for NHH-studenter å velge. Det står mange bedrifter klare til å jobbe for å gi Norges beste økonomistudenter en fantastisk start på arbeidslivet. Til dagens NHH-studenter: gled dere!»