Business Intelligence i praksis

På KPMG-dagen i Innlandet i går presenterte vi i TheVIT hvordan Business Intelligence, ved hjelp av Power BI, kan brukes på en smart måte.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. Business Intelligence i praksis
Shutterstock 321186764
Publisert 07 des. 2017

På KPMG-dagen i Innlandet i går presenterte vi i TheVIT hvordan Business Intelligence ved hjelp av Power BI kan brukes på en smart måte av ledere og økonomipersoner. Sammen med oss hadde vi også daglig leder Rune Evensen hos vår kunde Thune Produkter AS.

Den nye teknologien gir vesentlig bedre muligheter for styring og endringsledelse, og som gir resultater både på en morsommere og raskere måte enn tidligere. Vi fremhevet hvor viktig det er å ha fokus på de riktige og viktigste forholdene som bidrar til at virksomheten når sine mål. Samt å ha nødvendige data registrert. Rune Evensen viste på en flott måte hvordan slik informasjon på en enkel måte kan gjøres tilgjengelig for alle ansatte, og dermed bidra til endringsinitiativ også fra ansatte og ikke kun ledelsen.

Alle som er interessert i ledelse burde sette seg inn i hvilke muligheter denne teknologien gir. Og ikke minst bli overrasket over at kostnadene ved teknologien er svært lave.

For dere som enda ikke har sett disse mulighetene, men diskuterer hvilke grep dere kan og bør ta for å få til forbedringer, ta gjerne kontakt med oss. Vi kan ta en uforpliktende prat om hvordan nye løsninger og smarte tilnærminger kan bidra positiv til din virksomhet!