TheVIT Feed

Velkommen til TheVIT Feed

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. TheVIT Feed
Shutterstock 115157587
Publisert 01 nov. 2017

TheVIT har lenge ønsket å få muligheten til å dele av vår kompetanse og kunnskap, og å fortelle om gode historier fra våre kunder og oss selv! Vi har derfor opprettet vår egen feed – og håper med dette vi kan gi deg en god leseropplevelse! Du kan lese mer om oss her. Der får du også muligheten til å bli bedre kjent med våre VIT’ere – som utgjør dyktige og allsidige team for oss og våre kunder.

I tillegg til at vi ønsker å dele noe av refleksjonene vi besitter, vet vi at det er mange der ute med stort engasjement for business, innovasjon, forretningsutvikling, ledelse, teamarbeid, og videre. Har du i tillegg til et slikt engasjement en skribent i deg, vil vi også gi deg muligheten til å dele med oss og andre en god historie, et dilemma, et fremtidsperspektiv, eller noe annet du ønsker å dele. Under fanen «GjesteVITere» publiserer vi innlegg fra våre gjesteskribenter. Har du et innlegg du ønsker å dele med oss? Ta kontakt med vår redaktør!

Vi mener også at tilbakemeldinger er viktig for at vi skal bli bedre. Vi håper du vil ta i bruk kommentarfeltet og fortelle oss hva du ønsker å lese om! Trykk her for å se innholdet på vår feed.