Stine Sund Ottersen

  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Ansatte
  4. Stine Sund Ottersen
Tilbake til ansatte
Stine Sund Ottersen

MANAGER

Service: CFO Services

Avdeling: Halden

Stine er utdannet Siviløkonom med en bachelorgrad fra Queensland University of Technology, Australia og har en mastergrad fra Universitetet i Stavanger. Hun har arbeidet som rådgiver i KPMG sitt spisskompetansemiljø for Financial & Enterprise Risk Management i Oslo og har vært utleid på flere lengre oppdrag, deltatt på enkeltprosjekter og på internrevisjonsprosjekter innen bank- og finansbransjen.

Stine har erfaring som Business, Financial og Risiko Controller fra bank- og finansbransjen, der hun bl.a. har arbeidet med utvikling og implementering av prognosemodeller, budsjettering, regnskapsanalyser, regnskapsrapportering, og beredskapsplanlegging. I tillegg har hun hatt ansvaret for måneds-, kvartals- og årsregnskapsrapporter samt myndighetsrapportering. Stine har også erfaring med operasjonell risiko, internrevisjonsprosjekter, Excel modellering og programmering.
Stine har høy analytisk kapasitet, er strukturert og metodisk i sitt arbeid og har svært gode Excel kunnskaper. Med gode samarbeidsevner og bred operativ erfaring bidrar Stine til å sikre effektivitet og struktur i arbeid og prosjekter.

Telefon: 454 58 186 E-post: stine.ottersen@thevit.no LinkedIn