Hanni Mirlashari

Hanni har en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon med fordypning i prosjektledelse fra Handelshøyskolen BI.

  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Aktuelt
  4. Hanni Mirlashari
Hanni Mirlashari Okern
Publisert 23 okt. 2019

Hanni har en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon med fordypning i prosjektledelse fra Handelshøyskolen BI. Hun er snart ferdig med prosessen med å bli godkjent som autorisert regnskapsfører.

Hanni har erfaring fra en rekke varierende jobber innen regnskap, spesielt innen inhouse regnskap for store selskaper. Hun har vært involvert i et prosjekt der regnskapssenteret ble sentralisert i Oslo. Gjennom arbeidet med SME og storkundeavdelingen i Azets Insight AS har hun fått en unik forståelse for regnskapsfaget, tilpasset både bransje og størrelse på selskap. Hanni har stor interesse for digitale løsninger og å forstå og skape verdi for kunden. Hun har fokus på tett, åpen og tydelig kommunikasjon med kunden for å oppnå gode resultater for begge parter.