Ida Østerud

Ida er regnskapsfører med lang erfaring fra både det private næringsliv og fra regnskapskontor, med små og mellomstore bedrifter.

  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Aktuelt
  4. Ida Østerud
Ida Osterud Fredrikstad
Publisert 18 okt. 2019

Ida er regnskapsfører med lang erfaring fra både det private næringsliv og fra regnskapskontor, med små og mellomstore bedrifter. Gjennom arbeidet har hun fått bred erfaring med regnskapsføring, lønn og rapportering. Ida har også mye erfaring fra advokatregnskap.

Ida har kjennskap til flere regnskapssystemer, som Agro, Mamut, Hult & Lillevik, Visma Global og Visma Business. Hun har også erfaring fra styreverv og sitter i styret i sin lokale bank. Ida er opptatt av høy kvalitet og det å kunne forenkle kundens hverdag, gi kunden gode tilbakemeldinger og råd om fremtidig drift.