Mari Taraldsteen

Mari har arbeidet i regnskapsbransjen i flere år, for små og mellomstore bedrifter. Fra dette har hun erfaring med regnskap, lønn og avstemming.

  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Aktuelt
  4. Mari Taraldsteen
Mari Taraldsteen Tynset
Publisert 14 okt. 2019

Mari har arbeidet i regnskapsbransjen i flere år, for små og mellomstore bedrifter. Fra dette har hun erfaring med regnskap, lønn og avstemming. Hun har kjennskap til flere regnskapssystemer, slik som Visma og Duett. Mari er opptatt av kvalitet, rask leveranse og tilrettelagte løsninger for effektiv bruk av kundearbeidet.

Mari er utdannet bedriftsøkonom og er i gang med å fullføre videreutdanning innen regnskapsfører-fager og prosessen med å bli autorisert regnskapsfører. Hun har tidligere lang fartstid fra servicebransjen med fagbrev i salgs-faget som har gitt henne et solid grunnlag for god kundekommunikasjon og service med kunden i fokus.