Onboardingssamling for 25 nye VITere

TheVIT vokser videre og i september arrangerte vi onboardingssamling for 2019-kullet med VITere.

  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Aktuelt
  4. Onboardingssamling for 25 nye VITere
Gruppebilde 1 1024x576
Publisert 04 okt. 2019

TheVIT vokser videre og i september arrangerte vi onboardingssamling for «2019-kullet» med VIT’ere.

Sammen med over 25 fremoverlente, forventningsfulle og engasjerte nye kollegaer, ble vi samlet for to dager med faglig og sosialt påfyll på Gardermoen. De nye VIT’erne representerer et stort mangfold av kompetanse innen økonomi, HR, regnskap, lønn og analyse – hvor alle har en viktig rolle å spille i TheVIT’s reise og utvikling. Sammen i team vil vi jobbe sammen for å skape verdi for våre kunder.

Onboardingen er viktig for oss og for den nyansatte. Det eret viktig utgangspunkt for få frem hvem vi er som selskap, hva vi står for oghvordan vi skal bygge videre på dette for å bli enda bedre sammen. Teamfølelsener sentral hos oss, og ved å arrangere en slik samling gir vi en smakebit påhva de nyansatte skal bli en del av. Det er en fantastisk anledning til å spreinformasjon om vår visjon og hva vi ønsker å skape. Det får frem vår kultur ogvåre verdier i en tidlig fase, samtidig som det er et viktig ledd i den videreutviklingen. Videre skaper det god grobunn for trivsel i arbeidshverdagen, itillegg til at det bidrar til et sterkere sosialt nettverk, både på tvers avkontorer og fagområder.

«Jeg setter veldig stor pris på at slike aktiviteter prioriteres i TheVIT. Dette er en unik mulighet for ansatte å møte andre nye i selskapet, føle samhold, bygge kultur og å gå et felles budskap fra ledelsen om selskapets stratei. Det var innholdsrike dager med mye informasjon, men som er viktig da det er med på å bygge identitet og stolthet for selskapet. Dette er viktige suksessfaktorer. Jeg likte også teamaktiviteten på kvelden. Det var en fin kombinasjon av teambygging og hard konkurranse. he rvar det flere som viste seg fra en side som forteller meg at vi har mange i TheVIT som vil være best! Tommel opp! Terningkast 6.«.

Gry Brandsnes, HR Business Partner

Vi gleder oss til reisen fremover og er stolte av å ha styrket teamet vårt med et så stort mangfold av kompetanse!