EIK Servering ble stiftet i januar 2021. I mars året etter hadde hele 50 serveringssteder valgt å knytte seg til deres satsing. En imponerende vekst som krever hardt og målrettet arbeid, og gode samarbeidspartnere.
EIK Servering ble startet av bl.a.Simen Einebærholm (CFO i EIK Servering). Han og de andre gründerne har lang fartstid fra serveringsbransjen og har jobbet med flere festivaler gjennom studentforeningen på NHH hvor de blant annet lanserte Fotballfeber, en festival som serverte ca. 500.000 mennesker på én måned. Etter studiene bygget de opp restaurantkjeden Los Tacos som i dag er etablert i fem byer i Norge, med syv restauranter og tre foodtrucks.
Denne erfaringen og kombinasjonen av siviløkonomstudier, finans og restaurant/festivaldrift var derfor en viktig årsak til at de startet EIK Servering og at de kunne satse som de gjorde. - På den tiden var det ikke gitt at to eller flere restaurantkonsepter kunne dra nytte av stordriftsfordeler og felles innkjøp, sier Simen.