Verktøy for styrearbeid

I samarbeid med Orgbrain kan vi tilby en portal som er skreddersydd for å håndtere de oppgaver som styret er ansvarlig for.

  1. Hjem
  2. Verktøy
  3. Verktøy for styrearbeid

Profesjonelt styrearbeid fra dag én

Som næringslivets beste støtteapparat har vi inngått et samarbeid med Orgbrain som leverer en portal som er skreddersydd for å håndtere de oppgaver som styret er ansvarlig for. Portalen inneholder en rekke funksjoner som på en enkel måte bidrar til et bedre og mer profesjonelt styrearbeid.

Orgbrain er et norsk selskap som samarbeider med en rekke fagmiljøer. Det gjør at de besitter solid erfaring og kompetanse innen styrearbeid og teknologi. 

Prøv Orgbrain gratis

Dette er Orgbrain

Se videoen som viser deg hvordan Orgbrain kan gjøre styrearbeidet enklere og mer effektiv.

Aldri har det vært enklere å gjennomføre effektive styremøter

Gjennom Orgbrian kan du opprette møter og kalle inn deltagere til møte, samt få god oversikt over kalender og årshjul. Du kan også søke gjennom arkivet med agandapunkter eller også opprette egne. Protokollen fra styremøtet settes opp automatisk og en egen funksjon for oppfølging bidrar til at man enkelt kan følge opp at vedtak blir iverksatt og saker blir ferdigbehandlet.

Avhold heldigitale styremøter og generalforsamling

Med Orgbrain kan styremøter og generalforsamlinger avholdes helt digitalt. Alle dokumenter og filer som er relevante kan legges i portalen og all kommunikasjon kan foregå ved hjelp av den integrerte videokonferansemodulen. Stemmegivning og signering kan også utføres digitalt.

Slutt på lagring i permer. Sikker lagring i skyen

Orgbrain har et eget datarom der alle selskapsdokumenter og hver enkelt brukers private filer kan lagres og oppbevares. Alle dokumenter som ligger i dettet datarommet blir kryptert og lagret sikkert i Norge.

Les mer om Orgbrain
Stein Ragnar Noreng

Stein-Ragnar Noreng


ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Avdeling: Oslo

Telefon E-post LinkedIn