PowerOffice Go

En helt ny generasjon skybasert programvare!
TheVIT er partner av PowerOffice AS

 1. Hjem
 2. Tjenester
 3. Regnskap
 4. PowerOffice Go

Komplett økonomioversikt med PowerOffice Go

Vi mener det er helt sentralt at du som kunde har alle data tilgjengelig i samme program som oss, uten å måtte logge inn på flere ulike applikasjoner.

PowerOffice Go er et økonomisystem hvor man har tenkt helt nytt. Alle funksjoner i Go er tilgjengelige i samme webapplikasjon, og alle daglige gjøremål kan du utføre fra din mobiltelefon eller annen mobil enhet.

Samhandling på et helt annet nivå

TheVIT og du som kunde jobber i akkurat samme grensesnitt, som muliggjør en helt annen samarbeidsform enn tidligere. Ved å ta i bruk Go, stiller du automatisk høyere krav til oss som tjenesteleverandør! Gjennom å være en interessert og god samarbeidspartner på økonomisiden stiller du større krav til oss som din regnskapsleverandør.

Rask og lite ressurskrevende implementering

PowerOffice har kraftig forenklet arbeidet med å sette opp en ny kunde. Det har blitt mindre tidkrevende og setter langt lavere krav til IT-kompetanse.

En leverandør som faktisk lytter – og handler

Vi opplever at menneskene bak PowerOffice Go brenner for oss. Vi får alltid svar raskt både fra salg og fra support. Denne følelsen av å bli hørt kan ikke prissettes i kroner.

Utelukkende gode referanser

Før vi i TheVIT velger hvilke systemer vi skal satse på, går vi selvsagt grundig til verks i våre vurderinger. Er det så bra som PowerOffice lover? Gjennom mange samtaler med eksisterende brukere av PowerOffice rundt omkring i Norge har vi fått utelukkende positive tilbakemeldinger.

Er du interessert i å vite hvordan du sammen med TheVIT kan få en helt annen innsikt og kontroll på din bedrifts økonomi - ikke nøl med å ta kontakt med oss!

POWGO 700x208

9 GODE GRUNNER

 1. Enkelt brukergrensesnitt
 2. Smart og nytenkende funksjonalitet
 3. Heldigitalt - si farvel til permer!
 4. Integrer Go mot banken og utfør alle betalinger i systemet
 5. Få oppdatert saldo hver dag
 6. Chatfunksjon - få avklaringer direkte fra din regnskapsfører i TheVIT
 7. Mobilappen gjør utfylling av reiseregninger og timeføring lekende lett
 8. Godkjenning og betaling av faktura på mobil
 9. To-faktor pålogging og sikker dataoppbevaring
Les mer om PowerOffice Go
Sven Helge Alme Edit Edit

Sven Helge Alme


LEDER IT

Avdeling: Tynset

Telefon E-post LinkedIn