Våre controllere

Vi leier ut spesialister innen en rekke økonomiområder, som CFO, Controller og HR-spesialister tilpasset ditt behov og din lommebok. Møt våre Controllere.

Controlleren: en viktig støttespiller for vekst

De tre viktigste egenskapene til en controller er å være nøyaktig, analytisk og målbevisst. Våre Controllere hjelper deg med alle deler av økonomiprosessen, avhengig av hva dere har av intern kompetanse og kapasitet. Det er mindre sårbart å leie inn en controller enn å ha spisskompetansen internt. Vi tilpasser mengden utifra deres behov og budsjetter.

Få tilbud på Controller
Cathrine Fossum Berge Oslo

Cathrine Fossum Berge

Cathrine er utdannet siviløkonom med fordypning i finans og har tidligere jobbet som revisor i EY. Denne erfaringen har gitt henne solid kompetanse innenfor skatt og avgift, analyse av store datamengder, oppfølging og veiledning av medarbeidere og kvalitetskontroll. Hun har også god erfaring med planlegging og gjennomføring av prosjekter, og tar i bruk analyser og digitale verktøy som kan bidra til effektive prosesser.

Les mer om Cathrine
Stine Sund Ottersen

Stine Sund Ottesen

Stine er utdannet Siviløkonom med en bachelorgrad fra Queensland University of Technology, Australia og har en mastergrad fra Universitetet i Stavanger. Stine har erfaring som business-, financial- og risikocontroller fra bank- og finansbransjen, hvor hun bl.a. har arbeidet med utvikling og implementering av prognosemodeller, budsjettering, regnskapsanalyser, regnskapsrapportering, og beredskapsplanlegging. 

Les mer om Stine
Therese Nordby Lundh liten

Therese Nordby Lundh

Therese er utdannet siviløkonom med fordypning i økonomisk analyse. Hun har gode analytiske evner og økonomiske kunnskaper, samt kjennskap til en rekke regnskapssystemer. Therese erfaring som revisor regnskapsmedarbeider og har opparbeidet seg bred erfaring fra en rekke bransjer. Therese har kompetanse innenfor blant annet IFRS, skatt og utarbeidelse av årsregnskap og likningspapirer. 

Les mer om Therese

Dette gjør en controller

I serien TheVIT Forklarer setter vi ord på hva forskjellige roller og begreper innen økonomifaget gjør og betyr i denne videoen forklarer Anders Lund hva en Controller gjør, hva man kan bidra med og hvorfor det er viktig.