Våre HR Business Partnere

Vi leier ut spesialister innen en rekke økonomiområder, som CFO, Controller og HR-spesialister tilpasset ditt behov og din lommebok. Se vår HR-kompetanse her.

  1. Hjem
  2. Tjenester
  3. HR Business Partner
  4. Våre HR Business Partnere
Gry Brandsnes

Gry Brandsnes

Gry har studert psykologi, sosiologi og pedagogikk på Universitetet i Oslo og har en Master i Organisasjonspsykologi fra LSE i London. Hun har lang og variert HR erfaring fra ulike bransjer og virksomheter, blant annet fra telekom, detaljhandel, maritim industri og offentlig sektor. Hun har også ledet hun flere globale HR prosjekter med fokus på digital transformasjon, inkludert utvikling og etablering av digitale HR-løsninger og -prosesser. 

Les mer om Gry
Therese Misund Edit Edit

Therese Misund

Therese Misund har IT utdannelse fra NITH og Arbeidsrett ved BI. Prosjektleder kurs fra Metier og er sertifisert på personlighets-testen OPQ. Therese etablerer raskt god dialog med sine kontakter og skaper godt samarbeid. Hun har erfaring med personalansvar, kontraktsforhandlinger, avtaleforvaltning, arbeidsavtaler, personalhåndbok, implementering av systemer, sykefraværsoppfølging, rutinebeskrivelse og prosjektarbeid.

Les mer om Therese
Lene Proll Lien

Lene Proll Lien

Lene har master i HR og ledelse fra Storbritannia.  Etter endt studie har hun jobbet med HR i ulike bransjer alt fra Maritim industri, Olje og gass, Skipsmotorer og maskineri, IT og finans - til Eiendomsbransjen. Lene har de siste sek årene jobbet som HR Business Partner i Eiendomsbransjen. Ved siden av å yte HR rådgivning til ledere har hun jobbet mye med Onboarding, Employer branding og rekruttering. Lene er sertifisert innen ulke arbeidspsykologiske verktøy. 

Les mer om Lene
Kristine

Kristine Seim

Kristine er HR rådgiver og har en bachelor fra BI i økonomi og administrasjon med fordypning innen forretningsutvikling og teknologi. Hun skrev bacheloroppgave om hvordan anskaffelse og implementering av nye forretningssystemer kan bidra til økt lønnsomhet, med særlig fokus på automatisering og effektiviserings-prosesser. Kristine har flere års erfaring fra servicebransjen og har gjennom dette utviklet en god evne til å kommunisere med kunden. 

Les mer om Kristine
Torbjorg

Torbjørg Kjærnes Thim

Torbjørg senior HR rådgiver og har en bachelor i International Business fra Flinders University of South Australia og er DNCF sertifisert coach. Hun har opparbeidet seg en bred erfaring gjennom ulike roller innenfor økonomi, regnskap, lønn og HR og har de siste årene jobbet som teamleder i ulike roller. 

Kombinasjonen med både ledelse og coaching gjør at hun har en unik evne til å kunne bidra til å løfte menneskene hun jobber sammen med.

Les mer om Torbjørg