Våre HR Business Partnere

Vi leier ut spesialister innen en rekke økonomiområder, som CFO, Controller og HR-spesialister tilpasset ditt behov og din lommebok. Se vår HR-kompetanse her.

  1. Hjem
  2. Tjenester
  3. HR Business Partner
  4. Våre HR Business Partnere

De ansatte er den viktigste kilden til suksess. 

Det er lett å glemme gode rutiner og systematisk HR-arbeid. Men medarbeiderne i selskapet er de som skaper verdier og sikrer inntekter og gode opplevelser for kundene. Jo bedre rutiner man har for HR-arbeidet, jo større er sjansen for at man utvikler den selskapskulturen man ønsker, og med det suksess. 

Få tilbud på HR Business Partner
Gry Brandsnes

Gry Brandsnes

Gry har studert psykologi, sosiologi og pedagogikk på Universitetet i Oslo og har en Master i Organisasjonspsykologi fra LSE i London. Hun har lang og variert HR erfaring fra ulike bransjer og virksomheter, blant annet fra telekom, detaljhandel, maritim industri og offentlig sektor. Hun har også ledet hun flere globale HR prosjekter med fokus på digital transformasjon, inkludert utvikling og etablering av digitale HR-løsninger og -prosesser. 

Les mer om Gry
Camila Salvesen liten

Camila Salvesen Ly

Camila er utdannet innen personal-psykologi, HR-ledelse, arbeidsrett og markedsføring. Hun har jobbet i rekrutteringsbyrå, vært leder innen kompetansekartlegging og sittet i ledergrupper med ansvar for implementering av ulike IT-systemer. Hun har erfaring fra mange ulike bransjer, som olje og gass, maritim sektor, legemiddelindustrien, IT, eiendom og detaljhandel. Camila har også erfaring med styrearbeid.

Les mer om Camila
Camilla Sanders Edit Edit

Camilla Sanders

Camilla har en bachelor i HR og personalledelse med fordypning i employer branding fra Høyskolen Kristiania. Hun har variert erfaring med HR-relaterte oppgaver, som rekruttering, onboarding, employer branding og kompetanseheving. Hennes fokusområde er innen prosessforbedring. I møter med kunder er Camilla opptatt av å levere tjenester med høy kvalitet, tilpasset kundens behov.

Les mer om Camilla
Celia Heger

Celia Ring Heger

Celia har en Bachelor i Marketing Management. Hun har jobbet med markedsføring og HR, med erfaring fra SMB og store internasjonale selskaper. Hun har jobbet med et bredt spekter av bransjer, som media, bygg, tech, hotell og konferanse, sport og retail. Celia har kurs/sertifiseringer innen prosjektstyring ogledelse og hennes kompetanse er innen rekruttering og onboarding.

Les mer om Celia
Therese Misund Edit Edit

Therese Misund

Therese Misund har IT utdannelse fra NITH og Arbeidsrett ved BI. Prosjektleder kurs fra Metier og er sertifisert på personlighetstesten OPQ. Therese etablerer raskt god dialog med sine kontakter og skaper godt samarbeid. Hun har erfaring med personalansvar, kontraktsforhandlinger, avtaleforvaltning, arbeidsavtaler, personalhåndbok, implementering av systemer, sykefraværsoppfølging, rutinebeskrivelse og prosjektarbeid.

Les mer om Therese
Hanna Sande Jacobsen Mikro

Hanna Sande Jacobsen

Hanna har studert sosiologi og har en mastergrad i organisasjonspsykologi med spesialisering innen ledelse, rådgivning og rekruttering. Hanna har blant annet erfaring rekruttering og oppbygning av e-læringsprogrammer, i tillegg til erfaring fra arbeid i helsesektoren og styrearbeid. Hanna har et stort engasjement for utvikling av samhandling i virksomheter, med fokus på både individet og gruppen.

Les mer om Hanna
Kristine Seim

Kristine Seim

Kristine er HR koordinator og har en bachelor fra BI i økonomi og administrasjon med fordypning innen forretningsutvikling og teknologi. Hun skrev bacheloroppgave om hvordan anskaffelse og implementering av nye forretningssystemer kan bidra til økt lønnsomhet, med særlig fokus på automatisering og effektiviserings-prosesser. Kristine har flere års erfaring fra servicebransjen og har gjennom dette utviklet en god evne til å kommunisere med kunden. 

Les mer om Kristine
Lene Proll Lien

Lene Proll Lien

Lene har master i HR og ledelse fra Storbritannia.  Etter endt studie har hun jobbet med HR i ulike bransjer alt fra Maritim industri, Olje og gass, Skipsmotorer og maskineri, IT og finans - til Eiendomsbransjen. Lene har de siste sek årene jobbet som HR Business Partner i Eiendomsbransjen. Ved siden av å yte HR rådgivning til ledere har hun jobbet mye med Onboarding, Employer branding og rekruttering. Lene er sertifisert innen ulke arbeidspsykologiske verktøy. 

Les mer om Lene