Møt våre regnskapsspesialister på bygg og anlegg

TheVIT har organisert regnskapsenheten i bransjeteam som er spesialister på «sin» bransje. Her kan du bli kjent med Bygg- og anleggteamet.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. Møt våre regnskapsspesialister på bygg og anlegg
Hæhre & Isachsen Gruppen er en av landets største anleggsvirksomheter. De valgte TheVIT som partner for digitalisering av HR arbeidet. Foto: Magnus Askeland
Publisert 09 sep. 2021


Spesialister på bygg og anlegg

Vi har organisert regnskapsenheten i bransjeteam som er spesialister på «sin» bransje. Her kan du bli kjent med Bygg- og anleggteamet. Teamet ledes av statsautorisert revisor Anders Hjelle og består av fagpersoner med god bransjekompetanse. Med moderne skybaserte løsninger kan vi levere tjenester og løsninger tilpasset ulike virksomheter med tilhørende ulikt behov. Som utgangspunkt geografisk uavhengige.

Team Bygg og anlegg dekker et rådgivningsbehov som strekker seg lenger enn bare regnskap. Anders forteller at formålet med teamet er å skape et godt fagmiljø med kompetanse innenfor de fagområdene som er relevant for bygg- og anleggsbransjen. “Vi er i ferd med å spisse bransjekompetanse i et team rettet mot bygg og anlegg og entreprenører. Vi jobber hardt for å sikre en god faglig kompetanse og tett oppfølging av våre kunder”, sier Anders som forteller at prosjekthåndtering /-oppfølging, generell økonomistyring med moderne systemer, merverdiavgift og skatt er områder teamet spesialiserer seg på.

Vil du vite mer om Bygg- og anleggteamet, send en mail til Anders
"Vi jobber hardt for å sikre en god faglig kompetanse og tett oppfølging av våre kunder”, sier Anders Hjelle, teamleder for Bygg- og anleggsteamet.
The VIT Team A1