Møt våre regnskapsspesialister på eiendom og finans

TheVIT har organisert regnskapsenheten i bransjeteam som er spesialister på «sin» bransje. Her kan du bli kjent med Eiendoms- og finansteamet.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. Møt våre regnskapsspesialister på eiendom og finans
Team eiendom og finans front 2
Publisert 13 jul. 2021

Spesialister på finans og eiendom

TheVIT har organisert regnskapsenheten i bransjeteam som er spesialister på «sin» bransje. Her kan du bli kjent med Eiendoms- og finansteamet. Teamet ledes av autorisert regnskapsfører Nina Beck Pettersen og består av personer som jobber fra kontorene våre i Fredrikstad, Kongsvinger, Lillestrøm og Oslo.

“Å jobbe med eiendom og finans er gøy, spennende og krevende”, sier Nina Pettersen på telefon og forklarer at teamet derfor består av regnskapsrådgivere med lang erfaring og god kompetanse. Vi jobber med både store og små kunder og brenner for kundene og bransjen. “Det er et godt utgangspunkt for å skape god samhandling med kundene forteller hun og legger til: “Jo bedre man kjenner bransjen, jo lettere er det å være en god rådgiver og sparringspartner"

Vil du vite mer om Eiendoms- og finansteamet, send en mail til Nina
“Å jobbe med eiendom og finans er gøy, spennende og krevende”, sier Nina Pettersen, leder for Eiendoms- og finansteamet.
“Å jobbe med eiendom og finans er gøy, spennende og krevende”, sier Nina Pettersen, leder for Eiendoms- og finansteamet.
Team eiendom og finans alle