Slik bruker du Bank+Regnskap

Bank+Regnskap passer for deg som har lyst og tid til å føre regnskap ditt selv. Enten du vil føre regnskapet selv, eller sette bort hele jobben.

 1. Hjem
 2. TheVITFeed
 3. Slik bruker du Bank+Regnskap
Bank Regnskap

Skrevet av

Kapil Kumar


Teamleder

Tjenester: Regnskapstjenester

Avdeling: Lillestrøm

Telefon E-post
Publisert 14 jun. 2021

Hvem kan bruke Bank+Regnskap?

Bank+Regnskap passer for deg som har lyst og tid til å føre regnskap ditt selv. Når du driver egen bedrift kan du velge å føre regnskapet selv, sette bort arbeidet, eller en kombinasjon av begge.

Full kontroll med Bank+Regnskap

Med Bank+Regnskap får du et nettbasert regnskapsprogram som er enkelt å bruke, og du kan se alt du trenger fra nettbanken. Samtidig får du en enkel oversikt over bedriftens likviditet og en huskeliste over offentlige frister.

Les alt om Bank + Regnskap

Velg hvor mye du ønsker å gjøre selv

Regnskapsprogrammet passer alle selskaper da man har mulighet til å velge hvor mye du ønsker å gjøre selv og hvor mye du vil sette bort til regnskapsføreren, som kun er en telefonsamtale unna.

Du trenger ikke å være pålogget nettbank for å sende faktura til betaling.

Regnskapsprogrammet tilrettelegger for at du skal kunne automatisere oppgaver som tradisjonelt sett har tatt mye tid- Har du for eksempel en kostnadsfaktura, kan systemet sette opp regler på automatisk bokføring. Du trenger altså ikke å være pålogget nettbank for å sende faktura til betaling. Når fakturaen er betalt vil banksystemet automatisk hente tilbake betalingsfilene og kundekontoene blir automatisk oppdatert.

Mange bedrifter bruker unødvendig mye tid på økonomi og administrasjon. Tid de heller kunne brukt til forretningsutvikling, kundekontakt og andre kjerneoppgaver.

Bank+Regnskap skal gjøre det enklere for bedrifter å lykkes med egen økonomistyring.

Dett er er Bank+Regnskap

 • Et av Norges mest moderne og fleksible økonomisystemer, som er fullstendig skybasert og kommer i både app- og desktopversjon.
 • Et system bedriften din kan vokse med. Bank+Regnskap er et produkt for alle små og mellomstore bedrifter, alt fra nyoppstartede selskap til bedrifter med flere titalls ansatte.
 • Komplett regnskapssystem med enkel bankavstemming
 • Automatisk lesing av faktura, såkalt «fakturatolk»
 • Automatisk bokføring basert på historikk
 • App hvor du kan registre og betale regninger
 • Føring av timeregistrering og reiseregninger
 • Gratis teknisk støtte
 • Tjenesten er levert i samarbeid med Sparebank 1 Østlandet
Sparebank 1 Ostlandet logo