TheVIT inngår samarbeid med Sveriges største regnskaps- og rådgivningsselskap

Samarbeidsavtalen med LRF Konsult AB gir TheVIT sine kunder tilgang til selskapets tjenester også i Sverige.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. TheVIT inngår samarbeid med Sveriges største regnskaps- og rådgivningsselskap
Johan Roos t v og Stein Ragnar Noreng t h 1024x683
Publisert 28 okt. 2019

TheVIT har inngått en samarbeidsavtale med svenske LRF Konsult AB. Avtalen gir TheVIT sine kunder tilgang til selskapet tjenester også i Sverige. TheVIT forventer også vekst i Norge og ytterligere kraft i sin videre satsing som følge av avtalen.

TheVIT er deleid av SpareBank 1 Østlandet og leverer tjenester innen økonomi, regnskap, lønn, HR og strategisk ledelse til sine kunder. Siden 2015 har selskapet vokst fra 2 til 200 ansatte og har nå over 2.500 kunder.

– Vi leverer fortrinnsvis tjenester til kunder på Østlandet. Samtidig får flere av våre kunder avdelinger i Sverige. På tilsvarende vis etablerer svenske selskaper seg i Norge. Avtalen med LRF Konsult bidrar til at vi kan forsterke våre leveranser over grensen, samtidig som vi får tilgang til nye kundegrupper her hjemme. Dette er viktig og positivt for vår videre satsing og vekst, sier Stein-Ragnar Noreng hos TheVIT.


Sveriges største

LRF Konsult AS er Sverige største regnskaps- og rådgivningsselskap for små og mellomstore bedrifter. Med totalt 1 300 ansatte og 75 000 kunder, er de en tung aktør med bred kompetanse innen både regnskapstjenester og økonomi, samt avgift, skatt og juridiske tjenester. Avtalen mellom LRF Konsult og TheVIT innebærer at selskapene vil samarbeide og dra nytte av hverandres kompetanse og nettverk.

-TheVIT og LRF Konsult har verdier og et tjenestespekter som passer veldig godt til hverandre. I tillegg kan vi dra nytte av hverandres nettverk og kompetanse for å bli enda bedre. Vi kan nå tilby våre kunder med virksomhet i både Sverige og Norge en omfattende løsning i form av unike tjenester innen regnskap, lønn, skatt og forretningsrådgivning, sier Johan Roos, sjef for forretningsutvikling i LRF Konsult.

Skreddersøm og digital kompetanse

TheVIT opererer i en bransje hvor digitalisering stadig blir viktigere. Samtidig er kundene av svært ulik størrelse med forskjellige behov. TheVIT tar dette på alvor og har fokus på å tilby skreddersydde løsninger til kundene sine.

– En av våre styrker er at vi har en bred kompetanse å spille på innenfor ulike fagområder. Dette bruker vi til å sette sammen team og kompetanse basert på hver og en kundes unike behov. Avtalen med LRF Konsult vil bidra til at vi får enda flere strenger å spille på, sier administrerende direktør Stein-Ragnar Noreng i TheVIT.

Fakta om TheVIT ASFakta om LRF Konsult AB
Antall ansatte: 200Antall ansatte: 1.300
Leverer tjenester innenfor økonomi, regnskap, lønn, HR og strategisk ledelseLeverer tjenester innenfor Økonomi, skatt, regnskap, lønn, juridisk, forretningsutvikling og eiendomsmegling
Hovedkontor: Hamar
14 Kontorer, fra Tynset i Nord til Fredrikstad i sør
Hovedkontor: Stockholm
130 Kontorer over hele Sverige
Antall kunder: 2.500Antall kunder 75.000
Omsetning 2018: 174 millioner kronerOmsetning 2018: 1,2 milliarder SEK

For mer informasjon:

Kontaktperson TheVIT:

Administrerende direktør Stein-Ragnar Noreng

Mail: stein-ragnar.noreng@thevit.no

Mobil: +47 911 16 081

Kontaktperson LRF Konsult AB:

Affärsutvecklingschef Johan Roos

Mail: Johan.Roos@lrfkonsult.se

Mobil: +46 8 8-7002045