TheVIT har blitt mer enn 200 ansatte!

I dag skifter vi profil og samler virksomheten under navnet TheVIT

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. TheVIT har blitt mer enn 200 ansatte!
Vitfolkelogo 1024x539
Publisert 01 nov. 2018

Gjennom sammenslåingen med SpareBank 1 Regnskapshuset Østlandet AS, har vi skapt en ny, slagkraftig enhet med over 200 ansatte. I dag skifter vi profil og samler virksomheten under navnet TheVIT.

Næringslivsledere møter hver dag mange muligheter og utfordringer. Enten de er gründere, i en vekstfase eller veletablerte. Det vet vi, vi har daglig kontakt med dem. Vi vet også at de ønsker noen å diskutere utfordringer og muligheter med, noen med innsikt og erfaring, som kan bidra til gode løsninger, ikke bare flotte powerpoint-presentasjoner om hvordan «ting burde være».

Vi har sett at markedet har få eller ingen aktører som tilbyr dette på en helhetlig måte. I stedet må ledere «shoppe» tjenester fra ulike aktører, eller kanskje avstå fra å søke hjelp eller bistand.

Kamp om kompetansen

Én av utfordringene er at konkurransen om kompetansen blir tøffere. Det gjelder ikke bare til kjerneaktiviteter, men også den som sørger for kvalitet, effektivitet og verdifulle bidrag fra styrings- og utviklingsperspektiv. For mange er det vanskelig å ansette ressurser på økonomi- og HR-området tilpasset sitt behov. Og det blir ikke enklere fremover. Ansettelser kan også føre med seg ansvar og mulige risikoer for nettopp feil-ansettelser. Konsekvensen kan være tyngende i mange tilfeller.

SRN Kickoff 762x1024

Smartere løsninger

Ved at vi nå etablerer en stor og sterk kompetanseorganisasjon, kan vi rekruttere markedets beste hoder og gjøre de tilgjengelig for alle våre kunder. Når vi også etablerer innovative, smarte løsninger som skaper forutsigbarhet og fleksibilitet, gjør vi tilgangen til kompetansen enklere og et foretrukket alternativ til tradisjonelle løsninger.

Med fokus på nærhet til kunden og kundens virksomhet, kombinerer vi å være stor med å betrakte oss som en del av kundens virksomhet og organisasjon.

Vi tror at de med enkel tilgang på høy kompetanse innenfor teknologi, lønn, regnskap, økonomi, HR, business intelligence og rådgivning hos en og samme leverandør, har større sjanse for å lykkes enn de uten. Vårt mål er at så mange som mulig får denne muligheten, og gleder oss til å gjøre løsningene våre mer kjent i markedet. I tillegg ser vi frem til å jobbe tett sammen med våre kunder for å skape merverdi for deres eiere, ansatte og kunder.

Les mer om vårt unike tjenestekonsept her.

Fakta om TheVIT

TheVIT tilbyr tjenester innen teknologi, lønn, regnskap, økonomi, HR, business intelligence, rådgivning og forretningsutvikling tilpasset et næringsliv i rask utvikling. Gjennom fleksible løsninger gis kunder tilgang til en økonomiavdeling med kompetanse, kapasitet og skreddersydd forretningsmessig styringsinformasjon normalt forbeholdt større virksomheter.

TheVIT har 200 ansatte fordelt på 10 byer over hele Østlandet.