TheVIT - fra 25 til 175 ansatte og fra 3 til 11 kontorer!

Eierne av TheVIT og SpareBank 1 Østlandet har i dag signert avtale om å etablere SpareBank 1 Østlandet VIT AS.

  1. Hjem
  2. TheVITFeed
  3. TheVIT - fra 25 til 175 ansatte og fra 3 til 11 kontorer!
1605181 768x456
Publisert 16 mai 2018

– Selskapene vil samlet fremstå som en betydelig aktør på Østlandet med kompetanse innen økonomi, HR, rådgivning og regnskap, sier administrerende direktør i SpareBank 1 Østlandet VIT AS, Stein-Ragnar Noreng. Med fokus på fleksibilitet, lønnsomhet, nye teknologiske løsninger og bred kompetanse fra strategi til forvaltning, svarer vi på næringslivets behov og utfordringer, utdyper han.

SpareBank 1 Østlandet er en solid og engasjert eier (70 %). Dette legger forholdene til rette for betydelig vekst og utvikling også for selskapene, som nå er lokalisert fra Fredrikstad til Tynset med sine 175 ansatte.

– Vi har stor tro på at dette strategiske grepet vil gavne både kundene og selskapene og ser fram til godt samarbeid framover, sier Richard Heiberg, konsernsjef i SpareBank 1 Østlandet.

Se også:

TheVIT inngår samarbeid med SpareBank 1 Østlandet