Skalér opp og ned etter behov

TheVIT tilbyr fleksible HR-tjenester når du trenger det, i det omfanget du trenger.

  1. Hjem
  2. Skalér opp og ned etter behov

Den nye arbeidshverdagen i kjølvannet av korona skaper utfordringer, men også muligheter. Vi hører om store selskap som sier man kan jobbe hvor og når man vil, men også om de som sier at om man skal ha hjemmekontor må man ha det kun på tirsdag og torsdag. Hva er riktig? Hva sier loven? Og kanskje viktigst - hva passer for din virksomhet?

Forsyn deg etter behov

HR arbeidet er et området mange ledere sliter med. Dels fordi det er arbeidskrevende og dels fordi det kommer på toppen av det man allerede skal gjøre som leder. Kombinasjonen av disse to gjør at det blir krevende å prioritere. Da er det godt å vite at hjelpen er nær. Vi leier nemlig ut HR ressurser slik at du i prinsippet kan få en rekke spesialister for prisen av en ansettelse.

På denne måten tilbyr TheVIT deg og din organisasjon en HR Business Partner et fundament og kompetanse som legger grunnlaget for god personalledelse.


Les mer om våre tjenester og be om tilbud
Gry Brandsnes

Gry Brandsnes


LEDER HR BUSINESS PARTNER

Tjenester: HR Businesspartner

Avdeling: Oslo

Telefon E-post LinkedIn

Dette kan vi hjelpe deg med 

HR Strategi

En HR-strategi tar utgangspunkt i forretningsstrategien. Vi definerer hvor dere er i dag, hvor dere ønsker å være og hva som kreves for å komme dit.

Les mer

HR Administrasjon

Å skape et arbeidsmiljø hvor alle trives, yter og utvikler seg, er viktig i alle organisasjoner. Moderne virksomheter lever av kompetansen til sine ansatte.

Les mer

Rekrutteringsprosess

Rekruttering omfatter hele prosessen fra behovet om en ny ansatt eller arbeidskraft oppstår til en ny medarbeider er på plass i bedriften.

Les mer

Rådgivning i valg av HR system

Å bestemme seg for hvilket, eller hvilke, HR-system du skal anskaffe handler like mye om å prioritere hvilke prosesser man skal velge å støtte.

Les mer

Implementering og digitalisering

Implementering og digitalisering av HR prosesser krever tid, ressurser og kompetanse. Vi kan bistå som din HR Business Partner.

Les mer

Våre HR Business Partnere

Vi leier ut spesialister innen en rekke økonomiområder, som CFO, Controller og HR-spesialister tilpasset ditt behov og din lommebok. 

Les mer