Ann Kristin Røder

Ann Kristin er utdannet innenfor personalutvikling, ledelse og arbeidsrett og har et sterkt engasjement for utvikling, forenkling og effektivisering.

  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Aktuelt
  4. Ann Kristin Røder
Ann Kristin Roder Lillestrom
Publisert 01 nov. 2019

Ann Kristin er utdannet innenfor personalutvikling, ledelse og arbeidsrett og har et sterkt engasjement for utvikling, forenkling og effektivisering av forretningsdrift i et HRM perspektiv, og en målsetning om at man skal spille hverandre gode.

Ann Kristin har bred erfaring innenfor økonomiområdet, herunder regnskap, lønn, budsjettering og analysearbeid. Hun har erfaring som rådgiver innenfor HR, lønn, arbeidsrett, flere superbrukerfunksjoner og implementering av ulike systemer, nearshoring av produksjon og prosjektledelse. Med et tverrfaglig perspektiv og forretningsforståelse kvalitetssikres en helhetlig prosess.