Anniken Walstad Nyberg

Anniken har studert HR og personalledelse ved Høyskolen Kristiania.

  1. Hjem
  2. Om oss
  3. Aktuelt
  4. Anniken Walstad Nyberg
Anniken Walstad Oslo
Publisert 16 okt. 2019

Anniken har studert HR og personalledelse ved Høyskolen Kristiania, med en bacheloroppgave som omhandlet hvordan bedrifter kan kartlegge årsaker til og tiltak mot sykefravær. Hun har i tillegg supplert med fag innen arbeidsrett ved Universitetet i Oslo og har flere års erfaring innen HR, inkludert i internasjonale bedrifter.

Anniken har god erfaring med lederstøtte innen blant annet arbeidsrettslige spørsmål og sykefraværshåndtering, samt videreutvikling, optimalisering og digitalisering av HR-prosesser. Hun er vant med å jobbe systematisk og målrettet, og har en løsningsorientert tilnærming til utfordringer.