Har dere både tunge rapporteringskrav til mor og høye resultatkrav?

Er dere et utenlands eiet selskap med blant annet tunge rapporteringskrav?

  1. Hjem
  2. Løsninger
  3. Har dere både tunge rapporteringskrav til mor og høye resultatkrav?

Dere har sannsynligvis også store forventninger til vekst og resultatskapning fra utenlandsk mor, i tillegg til at dere må bruke tid på ivareta økonomi- og rapporteringsoppfølging. Det er helt sikkert en krevende situasjon, og det er ikke lett å få tak i de riktige ressursene. Billig er det heller ikke. Men fortvil ikke, hjelpen er nær.

Vi kan løse dette for deg. Til en kostnad som er konkurransedyktig med alle andre løsninger, tilbyr vi deg ressurser som er tilpasset de oppgavene som må løses. Og som har erfaring fra rapportering til utenlandsk mor. Ut fra ditt behov kan du også få tilgang til en erfaren økonomisjef, som også blir «møkkete på fingrene» om nødvendig. I tillegg får du tilgang på en hel «økonomiavdeling» som tar seg av alt fra controlleroppgaver, og rapportering, til analyser for å finne forbedringsmuligheter.

Med løsningen til TheVIT kan du konsentrere deg fullt og helt om utviklingen av virksomheten! Vi begrenser dine kostnader og gir deg mest mulig nytteverdi av det vi bidrar med. Vi er en del av ditt lag. Sammen skaper vi din suksess!

Ta kontakt med oss om våre fleksible løsninger tilpasset ditt behov.

Kontakt oss