Møt våre ansatte

Vi har mange dyktige og engasjerte kollegaer hos oss, og vi er stolte av å få presentere noen av de. Her deler de sine historier om deres karriere i TheVIT.

  1. Hjem
  2. Karriere hos oss
  3. Møt våre ansatte
Micael

"Jeg har jobbet i TheVIT i over 3 år og er fortsatt nyforelsket"

Micael Schneider Ueland
Leder Business Intelligence og rapportering
Jeg gleder meg til å gå på jobb, med spennende oppgaver og dyktige kolleger. «VIT» står for Value, Innovation og Team, og det gjenspeiles i hvor vi som selskap er på vei og hvordan vi jobber sammen daglig. Vi er et team med spesialister som sammen kan levere løsninger til våre kunder som få- om noen-kan matche. Selv jobber jeg med Bl-løsninger og får være med på å utvikle det som forretningsområde. Det er fantastisk spennende og gjør at jeg kan jobbe på tvers av funksjoner internt og eksternt.

Marie Skarateppen

"Når jeg går på jobb i TheVIT, kan jeg være sikker på én ting – dagen i dag blir aldri lik som dagen i går. "

Marie Skarateppen
Seniorrådgiver
I min arbeidshverdag har jeg stor variasjon og lærer noe nytt hver eneste dag. En stor glede med dette er at jeg får muligheten til å gjøre det sammen med mine kunder og mine kollegaer slik at vi jobber sammen fremover mot et felles mål. Som bosatt på Hamar, har jeg stor fleksibilitet til å variere mellom kunder over hele Innlandet og i Oslo. Denne fleksibiliteten gjør at TheVIT kan tilby våre kunder kompetansen de trenger slik at vi sammen kan skape suksess!

Kristian Rohde Garder

"Ansatte i TheVIT gjør alt for at kunden skal prestere best mulig"

Kristian Garder
Seniorrådgiver

Å arbeide i TheVIT er ikke sammenlignbart med noe annet. I TheVIT gjør vi alt for kundene, det være seg regnskap, lønn, årsoppgjør mm. Vi er i tillegg behjelpelig med alt av henvendelser, fra enkle spørsmål til komplekse utfordringer. TheVIT tar også rollen som regnskapssjef, kontroller, økonomisjef etc., og kan således tilby en komplett økonomiavdeling om ønskelig. TheVIT har alltid kunden i fokus, og er en samarbeidspartner med svært bred kompetanse og bransjeerfaring.