Møt våre ansatte

Vi har mange dyktige og engasjerte kollegaer hos oss, og vi er stolte av å få presentere noen av de. Her deler de sine historier om deres karriere i TheVIT.

  1. Hjem
  2. Karriere
  3. Møt våre ansatte

Micael

"Jeg har jobbet i TheVIT siden 2017 og er fortsatt nyforelsket"

Micael Schneider Ueland
LEDER BUSINESS INTELLIGENCE OG RAPPORTERING
Jeg gleder meg til å gå på jobb, med spennende oppgaver og dyktige kolleger. «VIT» står for Value, Innovation og Team, og det gjenspeiles i hvor vi som selskap er på vei og hvordan vi jobber sammen daglig. Vi er et team med spesialister som sammen kan levere løsninger til våre kunder som få - om noen - kan matche. Selv jobber jeg med Business lntelligence-løsninger og er med å utvikle det som forretningsområde. Det er fantastisk spennende og gjør at jeg kan jobbe på tvers av funksjoner internt og eksternt.

Marie Skarateppen

"Når jeg går på jobb i TheVIT, kan jeg være sikker på én ting – dagen i dag blir aldri lik som dagen i går. "

Marie Skarateppen
Seniorrådgiver
I min arbeidshverdag er variert og jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Noe av det jeg setter mest pris på, er muligheten for å jobbe sammen med kunder og kollegaer og at vi jobber mot et felles mål. Selv om jeg bor på Hamar har jeg stor fleksibilitet, og kan variere mellom kunder over hele Innlandet og i Oslo. Denne fleksibiliteten er gunstig for meg, samtidig som vi kan tilby kundene den kompetansen de trenger - uavhengig av hvor i landet man bor. Derfor kan vi med hånden på hjertet si: sammen skaper vi suksess!

Cathrine Fossum Berge Oslo

"Jeg tror ikke det er mange som har så mange engasjerte, dyktige og trivelige kollegaer som jeg har!"

Cathrine Fossum Berge
Rådgiver
Jeg jobber som rådgiver innen økonomi og jobber hovedsakelig ute hos kunder. Det jeg liker best med jobben min er muligheten til å få jobbe med forskjellige prosjekter for kunder som har veldig ulike behov. Det gjør jobbhverdagen både spennende og variert. Siden jeg begynte i TheVIT i 2019 har jeg hatt en bratt læringskurve! Jeg får stadig nye utfordringer, samtidig som jeg alltid føler meg trygg med TheVIT-teamet i ryggen.