Business Intelligence Teamet

Vi leier ut spesialister innen en rekke økonomiområder, som CFO, Controller og Business Intelligence og Rapportering (BIR). Her er BIR-teamet

  1. Hjem
  2. Business Intelligence Teamet

Business Intelligence: Gode rapporter er en nøkkel til suksess

Mange virksomheter har ikke tilstrekkelige data eller utnytter ikke disse maksimalt og går dermed glipp av nyttig og viktig informasjon om hvordan selskapet presterer. Konsekvensen er at mange beslutninger tas på et dårligere grunnlag enn de kunne og burde vært.

Vårt team kan hjelpe deg med gode og automatiserte løsninger for rapportering i sanntid. Vi kan også skreddersy løsninger og systemer som gir deg den oversikten du trenger og ønsker.

Spør oss om business intelligence, rapportering og analyse
Micael Schneider Ueland

Micael Schneider Ueland

Micael er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH). Han har bred erfaring innen Business Intelligence, regnskap, fra styrearbeid, IT og som controller. Micael har jobbet med et vidt spekter av bransjer og i tillegg til en norsk mastergrad i finans har Micael en internasjonal mastergrad fra CEMS.
Micael og hans team brenner for tilgjengeliggjøring av styringsinformasjon til relevante beslutningstakere.

Les mer om Micael
Hanne Opsahl Edit Edit

Hanne Opsahl

Hanne er statsautorisert revisor fra Høyskolen i Oslo og NHH, og har bakgrunn fra blant annet Skatteetaten og Nets.
Hanne har arbeidet som skatterevisor, internrevisor og innen compliance og GDPR, og hun har bred erfaring innen bruk av dataanalyser og BI-løsninger. Hun har også en Certified Information Security Auditor sertifisering. Hanne har de siste tre årene hatt engelsk som arbeidsspråk i et flerkulturelt og internasjonalt arbeidsmiljø.

Les mer om Hanne
Co Doan Oslo Munkedamsveien

Co Doan

Co Doan har en master i economics og international economics and business fra Erasmus University Rotterdam. 

Han har gjennom flere år bygget opp god teknisk kompetanse knyttet til Power BI og kjenner godt til mulighetene som ligger i verktøyet, gjennom mange års erfaring fra flere Nederlandske selskaper. 

Les mer om Co

Dette gjør en CFO

I serien TheVIT Forklarer setter vi ord på hva forskjellige roller og begreper innen økonomifaget gjør og betyr. I denne videoen forklarer Micael Schneider Ueland hva Business Intelligence er, hva det kan bidra til og hvorfor det er viktig.

Kontakt oss om Business Intelligence
Kimiyoshi Oshikoji Edit Edit

Kim Oshikoji

Kim er sivilingeniør fra NTNU med en mastergrad i prosjektledelse og spesialisering innen produksjon og kvalitetsteknikk. Kim har flere års erfaring som analytiker i store multinasjonale selskaper (IBM, Nets, Orkla) hvor han har jobbet med et bredt spekter av oppgaver innen rapportering, prosessoptimalisering, og dataanalyse. De siste tre årene har Kim jobbet mye med Power BI og utvikling av rapporter for mange forskjellige målgrupper. 

Les mer om Kim
Sissel Evensen

Sissel Evensen

Sissel har omfattende erfaring med controlling og analyser, inklusiv å konvertere store datamengder om til god ledelsesinformasjon. Hun har spisskompetanse på avansert bruk av Excel og utarbeide dashboard for ledelsesstyring.
Hun har arbeidet innenfor dette fagområdet de siste 25 årene, først i Sparebanken Hedmark og deretter i lederstøtte for regional ledelse i KPMG, nasjonal ledelse for KPMG Advisory i Norge og sist for konsernledelsen I KPMG. 

Les mer om Sissel